Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Druhý přijímač pro kartu next

Zdravím.V obýváku používám GoSAT GS7056 HDi a do druhého pokoje jsem si pořídil použitý přijímač GoSAT GS7010 HDi s novou kartou next.Na mém původním 7056 mam sílu signálu 88% a kvalitu 99% .ale když jen vyměním přístroje ,tak na 7010 to ukazuje na některých kanálech sílu 36 % a kvalitu 60% ale třeba na kanálech Nova Sílu 16% a kvalitu 0%.Chtěl bych se zeptat jestli to muže být tím,že můj 7056 má citlivější tuner než ta 7010,nebo ten druhý je nějaký porouchaný?

taz666
Registrace: 11/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Druhý přijímač pro kartu next

Asi ten druhy bude poruchovy .

jopo166
Registrace: 1/2009

Ano, ten topinkovač GS 7010 to už asi má za sebou... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

No to je druhá věc ,7010 se strašně zahřívá ,ale co mi přijde úplně divný ,že je docela teplý i když je v stand-by režimu.Kupoval sem to přes aukru,prodávající tvrdí že jemu to fungovalo v pořádku a to zahřívání je prý normální,že to kuli tomu reklamoval ,ale neuznali to ,že takhle malé přístroje se zahřívají.

taz666

@taz666

teplota je jedna věc a procenta neřeš,když to jede

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

no právě že polovina programů nejde

taz666

@taz666

No, ja to skôr vidím na nejakú závadu v napájacej časti stb (vyschnuté kondenzátory atp...). Predpokladám, že 12V adaptér bude OK.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@taz666

tak si to oprav

pierrepetr

A proč kupujete takové šroty prosím vás

chl32
Registrace: 12/2014

@chl32

jsou za málo,to je první kritérium a potom pláč na webu

pierrepetr

@taz666

GoSATy mali odjakživa povesť lacných shit stb, takže niet sa čo čudovať!
A jak si poriešiš tento problém, tak to je len a len na tebe.
Ja osobne by som tento typ stb v dome nechcel ani zadarmo!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Vyzkoušej prohodit zdroje těch gosatů a uvidíš, jestli není chyba tam...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

7056 nemá externí zdroj.

sirda
Registrace: 11/2006

Vyhodit alebo darovat mimovladke .... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@mmiriboy

Tak já tu 7056 mam už skoro 7 let a nebyl s ní žádný problém.Tu 7010 sem bral tak jako na rychlo abych měl něco :-/ .A mohli by jste mi někdo poradit nějaký dobrý přijímač aby to v pohodě fungovalo s kartou skylink?

taz666

@liquere

Jo s tím počítám že to vyhodím
:))

taz666

@taz666

Ja tento typ stb nepreferujem, ale na stránkach Skylinku máš ponuku týchto stb:
https://www.skylink.sk/prijimace-a-moduly-s-certifikaciou-skylink-ready
Stačí trochen naštudovať, prípadne vygúgliť recencie, vybrať si a kúpiť.
;)

mmiriboy

@mmiriboy

A můžu se jen zeptat jaký typ preferuješ ty ?Ale ty budou asi všechny o dost dražší co :))) ?Já počítal něco tak do 3 tisíc.

taz666

taz666

Doporučuji Technisat technistar s6, stojí asi tři a půl tisíce, je ovšem potřeba modul. Nedíval bych se na stránky Skylinku, protože všechny ty nabízené přijímače jsou z velké části nekvalitní, nabídli by i klidně dražší, ale nevím, kolik lidí by se koupilo. Já osobně mám Technisat digit isio 4k,stál ovšem deset tisíc, ale nikdy žádný problém a naprostá spokojenost při podání kvality obrazu.

chl32
Registrace: 12/2014

@taz666

co třeba gosat 7060 za 1000 ?

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Po téhle zkušenosti už asi nebudu kupovat nic použitého ;)

taz666

HD BOX HS 265, 3 roky záruka... :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Pokud máš dobré zkušenosti s GoSAT: GoSAT GS6050HDv. Dědeček si vybral před několika lety GoSAT GS7060HDi a stále funguje. Přehřívání je u těchto přístrojů normální. Stačí použít podložku z nerezu nebo hliníku (není to 100%, ale lepší, než horká dřevěná plocha), což je dnešní problém elektro přístrojů. Kolega opravuje autíčka na dálková ovládání a povídal, že by brečel z toho, co výrobci jsou schopni udělat za čuňárny. Já během dvou měsíců jsem reklamoval dva odlišné typy wireless klávesnic k PC jedné značkové firmy.

marder
Registrace: 8/2019

@marder

Jo s tím GS7056 jsem spokojený ,jednou sem ho musel tedy nechat poštelovat ,protože když začali programy čt vysílat v HD a přešli na jinou frekvenci ,tak mi to začalo kostičkovat,ale po opravě vše v pohodě.A občas se stane že při blbém počasí vypadne signál,ale to asi nebude tím že je to levný gosat,ale jestli jo tak bych rád přístroj co by to nedělal :))) .

taz666

@taz666

Tak taký stb neexistuje, ktorý by si pri výpadkoch signálu sám doplnil (vygeneroval) chýbajúce dáta!
:)))
Aby si obmedzil výpadky signálu na minimum, je potrebné mať kvalitnú parabolu, precízne nastavenú, kabeláž a prepoje v 100% stave. Toto je základ úspechu...
;)

mmiriboy

Jenom

nesmělý dotaz.Co ten Gosat dvoutuner?Má ho někdo-spokojenost nebo vubec ne?Cena je celkem přijatelná. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra