Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Zgemma H9 combo

Dobry den, nemohl by mi nekdo poradit s timto prijimacem. Dle specifikace by mel mit flash 8 GB,ale mne se v Info o pameti ukazuje pouze Celkem: 593.3M. V cem by mohl byt problem. Dekuji

dusa5
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@LucaBrazza

Ano Seagate 1TB, interní. Instalovaný prodejcem.

Riki96
Registrace: 2/2012

RE: Zgemma H9 combo

nemáš na něm picony ?

jiriN
Registrace: 3/2019

@jiriN

Nejsem odborník, nevím, co to je, ale na disku jsou složky kodi, backup_openatv..., lost+found, movie a timeshift. Z mé činnosti jsou tam jen nahrané pořady a záloha.

Riki96

No, o inom nastaveni disku, nez to, co je v menu - Nastavenie disku - neviem. Mam dojem, ze uspavanie HDD musi podporovat aj jeho firmver, ale to asi uz kazdy disk ma. Mozno chyba nejaky ovladac medzi doskou a diskom. Ja by som to preinstaloval. S tymi piconmi to bol dobry napad, ale Ty ich tam zrejme nemas.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

Před touto diskuzí jsem to řešil telefonicky s prodejcem (Pluton), ale také si s tím neví rady. Slíbil, že bude kontaktovat dovozce. Možná je chyba v OpenATV 6.3. Prošel jsem celé (aspoň doufám), celé nastavení, ale nevím, co by na to mohlo mít ještě vliv, kromě nastavení času vypnutí.

Riki96

Aktualizujes ten prijimac ? Na Zgemmu bol v 11.2019 nejaky update driverov, ale tazko povedat, ci by to pomohlo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

Přijímač máme měsíc, já jsem už staršího data a kromě češtiny a slovenštiny se jinak nedomluvím, na aktualizace si netroufnu (u PC ano, ale u přijímače z toho mám obavy, s těmi se moc nekamarádím).

Riki96
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra