Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Utírání prachu ze set top boxu

Ahojte, mam takove technicke okenko. Je dobre utirat prach ze set top boxu navhlcenou hadrou, kdyz je po stranach otevreny? Konkretne mi jde o O2 STB nove generace

https://www.o2.cz/_pub/ab/2d/22/602881_1431015__540x700_px_big_velky_obrazek.png

Krasne vidite na stranách tu mezeru. Myslite tedy, ze je dobre ten prach utirat? Jak to delate vy? Nevim, jestli to utirani prachu z takového zarizeni vlhcenou hadrou nebude spise kontraproduktivní. Diky za odpovedi.

MejzlikM
Registrace: 10/2019
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Utírání prachu ze set top boxu

Asi tak,rady jsou zde různé,ale přidám jednu ze života,u někoho jsem viděl na sat. přijímači pěknou dečku ze stolního prostírání a vítězem byla dečka a podmiska s květináčem s živou květinou :)

čubernice
Registrace: 5/2019

Take kktiny vas zaujimaju. Ako cistit stb. Raz za cas utriet ako vsetko. Nie kazdy den ako moja svagrina. Denne utiera prach aspon 2 hodiny.

Kasr
Registrace: 8/2008

jo decky se kdysi davali na crt televize. moje mamka ma ted i na pocitaci.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@sioga_bs

Hej moja segra jak mala male deti davala aj na lampu.
Aby ich nerusilo ostre svetlo. (vtedy boli este iba obycajne ziarovky). Az raz ju musela vytrhnut z elektriky a bezat s plamenmi ju vyhodit von!!!!

Kasr
Registrace: 8/2008

Vše zajistí živý kocour, sice sníží životnost přístroje omezeným větráním ale to je nutné, aby ekonomika stále rostla...

valsora
Registrace: 10/2007

Ideální je celý settop box řádně postříkat antistatickým přípravkem a hadrem rozetřít. Obzvláště si dát záležet, aby se tekutina dostala i mezi tištěné spoje a kondenzátory, kam se prach rád usazuje. Settop box pak sice už asi fungovat nebude, ale zaručeně se tam prach nebude nějakou dobu držet.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

Ale pan MejzlikM neřešil to, jestli bude STB po vyprání nebo sprejování funkční, on řeší, aby byl bez prachu. Takže jakákoliv pračka, vanička, sprej, vodoléčba a léčivé prameny splní zadání jeho dotazu na to, aby byl STB zcela zbaven prachu i v těch záludných záhybech a mřížkách. A o tom to je. :lookaround:

mamk
Registrace: 7/2013

RE: Utírání prachu

A teď trochu vážně.V jedné velké místnosti mam 2 tv a Pc s tabletem,pravidelně běháme s hadrem co týden.
Pořidil jsem z Alíka 11.11. větší (20W) a menší (5W)yonizátor a jak kouknu na tuhle diskusi,tak kouknu na ty všechny obrazce a světe div se oni jsou po týdnu jak olízaný.
Ty mašinky mají taky ozonizátor a taky jsem je pouštěl pár minut,tak jedno z toho funguje jako zběrač prachu.Kdysi jsem v Myslikárně koupil ve výprodeji takovou tu červenou okurku,český vynález a ta mi běhá v ložnici už 35 let na skříni a zbírám prach na té skříni co 2 měsíceR^

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra