![]() |
|
Sdílení obsahu z PC na TVKoupil jsem si novou TV Samsung a vyměnil za čtyři roky starou TV Samsung. Při propojení PC s televizí pomocí HDMI kabelu a spuštění videa z počítače se na TV i na PC začne přehrávané video sekat. U starší TV to šlo normálně přehrát. Ani stažení aplikace Samsung Smart view na novou TV nelze aplikovat. Poradte jakým způsobem přehrávat filmy z PC na TV. Díky |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@bublajsNO jasně. Já wifinu je to 4 roky úplně zrušil, i proto že vedle mi postavili barák a tam sedí nějaký linuxoví dovedové a začalo to blbnout, 2 IP adresy a tak. Navíc celej byt to stejně nepokrylo, přes nosný zdi šikmo problém, s mobilem popojdeš, ale s tiskárnou je to horší, dával jsem repeater, a nakonec jsem to vyházel.Minulej tejden mi shořel 10-ti letej modem od UPC, tak mi dali s Wifi, ale na tu se přihlašuju jenom z postele na mobilu, když čekám poštu. Ale k věci. Dneska jsem zkoušel Bohemian Rhapsody a John Wick, obojí cca 65GB/4K, a fičí to jak po USB přímo u telky, u PC, tak i po ethernetu. Prostě to buď pošlu z PC pravým do telky, nebo zavolám přímo z telky, PC a vyberu složku a soubor. Oba filmy -ani jedna kostička, zvuk přes ARC paráda.Šoupnu to do NASu a hotovo. Honit na desítkách po bytě filmy po HDMI už není aktuální. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: Sdílení obsahu z PC na TVNaklepat u podlahy lištu 10x5 a natáhnout ethernet není až tak problém, kabel stojí 6.- Kc/metr, koncovky pár halířů a kleště asi od 150,- Kč. A switch je od cca 600,- |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |