![]() |
|
Di-Way PRO2020Rád bych poznal vaše zkušenosti s tímto typem settopboxu. Já mám, bohužel, zatím negativní. Provázelo mne nadšení - učící se DO a tudíž možnost jediného ovladače "na stole". Začaly se však scházet stížnosti na sekání obrazu až po úplné zablokování, kdy bylo nutno odpojit STB od sítě, protože nereagoval už vůbec na nic. Když to udělá 2x za večer tak už to není k naštvání, ale k reklamaci. U prodejce jsem se dověděl, že jsem jediný, kdo má tyto problémy. Fakt jsem sám?!?![]() |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: Di-Way PRO2020když je nekvalitní nebo slabý signál , budou se chovat různé podobné boxy podobně.Kolik to ukazuje sílu a kvalitu ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
@lubos3nec2ks jsou ve 12ti bytovce s STA, ostatní obyvatelé na STA bez potíží a další na "indyvindy" anténě. Síla i Q v obvyklých parametrech bez kolísání. Všechny koncové body jsem měřil TSC100 - OK. |
jiriks
![]() |
|
RE:Di-Way PRO2020Obraz dobrý,někdy si sám přepne rozlišení,dálkový ovladač přestal fungovat,takže reklamace ! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@zezeA k tomu DO - je hodně /a hodně myslím opravdu hodně/ směrové, musíte mířit přesně, jinak SORRY. Je to škoda, ten učící dálkáč by se hodil dodávat k více typům STB. Víte sami jaký problém u starší generace ty dva DO jsou /už jen přepnutí AV/ |
jiriks
![]() |
|
![]() |