![]() |
|
Servisne menuAhoj da sa v Samsung QE55Q70R spustit servisne menu potrebujem zistit dobu pouzivania TV da sa nejako zistit kolko uz bol pouzivany TV ? dikyDM 525 HD
|
mmmichal
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
@mmmichaljaaj chlapecek kupil vo vypredaji pouzivany a ted chce zistit ci dobre kupil :D |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
kloner@chlapcek si ty ...kupil som ho normalne cez internetovy obchod a mi poslali co mi poslali a neviem preco reagujes ked do toho vobec nerozumies dilkoDM 525 HD
|
mmmichal
![]() |
|
@mmmichala vies ze servisne menu je len pre servisakov a nove telky si pamataju pocet vstupov do menu, takze ked sa ti v zarucnej dobe pokazi a serv. stredisko zisti neopravneny vstup do serv menu tak oprava nemusi byt zadara... pamataj na to chlapecku |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Servisne menuTo by museli prokázat:1. vztah mezi poruchou a vstupem do servisního menu. 2. že do servisního menu vstoupil právě tento uživatel, který nárokuje záruční opravu. Docela bych se divil, kdyby se jim oboje prokázat povedlo. A kdyby se jim to nepovedlo, tak by se jim to odmítnutí záruční opravy dost prodražilo - jasně prohraný soudní spor není zrovna levná věc. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Servisne menuTelku vraciam spet tak ci tak len som chcel vediet ci ma oblafli ked som kupoval ako novu ci nepredali repasovanuDM 525 HD
|
mmmichal
![]() |
|
@mmmichalBolo by dobre napisat nazov toho obchodu nech si aj ini daju pozor na nich. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Servisne menuTak on nepíše jestli ho oblafliVU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Servisne menuPočet provozních hodin by měl být dostupný v základním menu. Taky by mě štvalo zjištění, že prodaná nová bedna běžela pomalu 2 měsíce nonstop na prodejně.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
![]() |