Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Dotaz začátečníka

Aktualizace openatv

Zdravím. Koupil jsem si HiTUBE 4K UHD Combo. Je to můj první přijímač tohoto typu. Nainstaloval jsem aktualizaci openatv z flashky. Dnes ale koukám, že na webu je dostupná aktualizace snad každý den.
To musím tak často aktualizovat, nebo jsou to jenom image kde jsou přibaleny aktualizace, které se mi nainstalují normálně i ze systému přes aktualizaci software v nastavení? Díky.

milano2m
Registrace: 11/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktualizace openatv

Ak ti všetko funguje tak nemusíš aktualizovať.nie je podmienka

tomko
Registrace: 1/2006

OpenATV 6.4

Funguju Vam tie aktualizacie ? Asi na troch boxoch som si vsimol, ze ked dam aktualizovat, akoby sa to stahovalo, ale po chvili sa ukaze, ze pocet aktualizovanch - 0. Ked dam opatovne vyhladat, uz mam uvedene, ze nic nove na aktualizaciu nie je. Prijimac nevyzaduje ziadny restart. Trva to uz viac dni na OpenATV 6.4. Na OpenATV 6.3 vsetko funguje po starom.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

Veď Ty si už OpenATV vyhodil "oknom" :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@LucaBrazza

Ináč tie aktualizácie fungujú, len treba reštartovať ručne z menu. Niečo robia, ale po pár aktualizáciách to bude fungovať tak ako predtým.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Mam na Zgemme multiboot so styrmi image, tak sem-tam skusam. Prioritne mam vsak nastavene OpenPLi 7.2

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Veď OK, každý používa čo mu vyhovuje ;)

petersk

Aktualne tam mam OpenATV 6.3 a 6.4, OpenPLi 7.1 a 7.2, mal som aj PurE2, to ma vsak nenadchlo. Vyhoda je, ze pri rovnakej konfiguracii si vies jednotlive image porovnat priamo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Tak to máš málo ;) . Na VU+ Zero 4K mám základ OpenATV a v multiboote OpenPli, VTI, OpenBH, Pure2m OpenDroid, OpenSpa, Hyperion, OpenEsi, OpenEight, OpenTS, OpenVision, RuDream, OpenTR, OpenTen,SatDreamGR,OpenBox,SFTeam. :))

petersk

@milano2m

Jak jsi s tím boxem spokojenej? A chodí v něm openatv dobře?

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

@Wozi

Zatím všechno bez chyby, bez jakéhokoliv záseku. V noci jsem aktualizoval na openatv 6.4 a ani potom jsem si nevšiml žádné chyby. Ale zatím mi tam běží jenom DVB-T. V nejbližších dnech vytáhnu ze sklepa parabolu a chci zkusit Skylink.
Trochu mě zklamalo, že pořád není Kodi 18, protože ve verzi 18 už jde Netflix a HBOgo.
Jo a dokáže to udělat celkem koukatelnej obraz i z té bídy z pozemního vysílání, což mě docela překvapilo.

milano2m

@LucaBrazza

Na 6.4 jsem přešel v noci a zkusil jsem hned vyhledat aktualizace. Našlo to jeden balíček a proběhlo to normálně.

milano2m

Luca

Proč Tě "nenadchla" pure2, resp. co se Ti na ni nelíbí? Mně ten image naopak docela nadchl, musíš si zvyknout, že to menu je trochu roztahané, ale jinak dobrý, vše přehledný a srozumitelný...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Dost vela veci bolo neprelozenych, to zase nie je taky problem, ale polovica prelozena, polovica nie, celkovy dizajn sa mi tiez nepozdaval, mne sa horsie v nom orientovalo, ale to je tiez asi len otazka zvyku. Jednoducho, nejako mi to cele "nesadlo". :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Na tu orientaci si člověk musí zvyknout, je to rozšířené...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@milano2m

Hbbtv funguje? Pokud ano funguje i přes wifi? Díky za případnou odpověď.

mibo1949
Registrace: 1/2013

Nebo koupi john deere kombajn .... :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@mibo1949

Hbbtv funguje. Přes wifi jsem nezkoušel. Vyzkouším a potom napíšu. Teď tu jedna paní sleduje nějakej důležitej program. :)))

milano2m

@mibo1949

Hmmm, tak k wifi se vůbec nepřipojím. :((

milano2m

Preco sa nepripojis k WiFi ? Teraz si pripojeny cez ethernet ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Jj, přes kabel. Nějak mi to ale nevadí, kabel je kabel. WiFi nastavím a prostě se to nepřipojí. Síť mám vybranou, šifrování, heslo, DHCP a nic. Až budu mít čas, tak to ještě zkusím z terminálu. Doufám, že připojení k wifi bude stejný jako v jakémkoliv jiném linuxu.

milano2m

@milano2m

V nastaveniach adapteru skus prepnut sifrovanie z WPA/WPA2 na WPA2, alebo naopak.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@mibo1949

Hbbtv funguje i přes wifi. Měl jsem banána, proto jsem neodepsal dřív.

milano2m

@LucaBrazza

Nebyl problém v šifrování. Nelze se připojit k síti pře "vyhledat bezdrátové sítě". Musí se zadat ssid ručně do "nastavení adaptéru" a pak to jde.

milano2m

Ja viem, ze nie je problem so sifrovanim, ale niektore routre sa jednoducho nedaju pripojit (aj ked je spravne heslo atd...) k boxu, ak je
nastavena polozka WPA/WPA2 a nie WPA2, resp. naopak.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Jj. Stávalo se mi to i u BlackBerry telefonů.

milano2m

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra