![]() |
|
HBO GO na set-top boxu O2 TVMám O2 TV set-top box nové generace a zaplacený balíček O2 TV Sport Pack.Samostatně bych si chtěl přímo u HBO předplatit HBO GO a zajímalo by mě, zda bude možné jej na O2 set-top boxu sledovat. Když totiž v menu najdu HBO GO, tak to po mě chce, abych si od O2 vyžádal párovací kód. Ale ten podle mě nedostanu, pač službu HBO GO nemám předplacenu u O2 a k mému balíčku nejde doplatit. |
coldric
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@coldricDotaz. Kupovals tento STB za tech 2350 kc? |
Moleskine
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
@MoleskineAno, přímo u O2. To má nějakou souvislost? |
coldric
![]() |
|
RE: HBO GO na set-top boxu O2 TVKdyž spustíš HBO GO tak je tam přímé přihlášení a přihlášení přes operátora. Můžeš si vybrat co máš zaplacené.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@mikyNo nevím. Na set-top boxu nic takového nevidím. Vyberu "menu - nastavení - settop box - HBO GO" a chce to po mně, abych si vyžádal párovací kód. |
coldric
![]() |
|
RE: HBO GO na set-top boxu O2 TVPárování dostaneš od kyslíku až to u nich objednáš a zaplatíš,dobrou |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
RE: HBO GO na set-top boxu O2 TVpletes si pojmi. HBO GO naprimo budes sledovat na pocitaci to nema s O2 nic spolecnyho. na O2 boxu pouze hbo go od O2. panimajes ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: HBO GO na set-top boxu O2 TVOK, díky. Myslel jsem si, že bych musel mít HBO GO koupené u O2.Škoda no, uvažoval jsem, že bych si HBO GO předplatil přímo u HBO, ale když v podstatě není možnost jak jej sledovat v TV, tak se nedá nic dělat. |
coldric
![]() |
|
RE: HBO GO na set-top boxu O2 TVale samozrejme ze se to da sledovat v televizi |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@coldricApka HBO go v telefonu a streamování do TV u starších přes Chromecast. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
@mattesJo, řešení by to bylo, ale přijde mi to dost nekomfortní.Tak holt zkusím Netflix, ten mám na TV předinstalován. Už by měla být větší dostupnost pořadů s cz dabingem nebo alespoň titulky. |
coldric
![]() |
|
![]() |