![]() |
|
SFN na K26Ahoj Všem, kdo máte problémy se SFN na K26 české televize? Měl jsem zde již diskuzi s kovaným odborníkem, ale moje lokace jsou Brdy a v některých případech nelze ani správně anténu nasměrovat, protože to prostě jinam nejde a SFN atd. způsobí naprostou nepřijímatelnost tohoto bohužel zde finálního kanálu. V některých případech je to tak extrémní, že 4 kusy boxů různých výrobců prostě ani Ťuk o TV LG vůbec nemluvím od 1.2019 jsou u nich tunery katastrofální. Bojím se že pokud se takový stav alespoň trošku nezmění, budou lidi prostě v některých lokacích bez české televize. Komerčky, jsou vlastně všude bez problémů a to i s nepoměrně dle měření velmi špatným signálem. Má někdo zkušenosti? |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
@RAFI007Pojďte do toho, vysvětlete nám to. Žádný relevantní důvod není. |
Tvrdik
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
@janosekNesmysl, proč dva ovladače? |
Tvrdik
![]() |
|
Janosek,zkousel si utlumovy člen 10 - 15 dB co to udela, zda se zacne objevovat obraz když pises, ze je 10 km od vysilace Cerna hora? Samotna chyba muze byt také v sw v danych prijimacich STB. Muze byt něco blbe zadanyho. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
Janosek,zkousel si antenu logaro LP 28 PZ nebo LP 2845 jak se to chova u toho tvyho znamyho na vysilac Trutnov. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
Tvrdikani neuvažuji od čeho jsi si zvolil přezdívku , je mi 70 letod analogu , přes ECS družici (analog) se zabejvám anténama. Ale moje žena má po zvednutí důchod 7000,- a z toho má živit SAT příjem nebo internet IPTV a to fakt není sama.A to nemluvím o dvou dálkáčích k zapnutí TV a ovládání STB , prostě radši šije než by se učila co a jak a kam přepnout.Těžko to pochopí ten kdo to nezažil děda jako já a vidí akorát tak ten ovladač a né ty tlačítka. |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
@dnurgHm. Zde je diskuse zbytečná, evidentně. |
Tvrdik
![]() |
|
@TvrdikPro tebe platí můj předchozí příspěvek a ostatním to nemusím vysvětlovat.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
Tvrdík2 ovladače proto,že né každý si s přechodem koupí i novou telku která je pokud možno smart,má satelitní tuner a DVB-T2 HEVC265, aby měl na výběr jakou formu příjmu použije,nebo v budoucnu bude používat a nebo nějaký universální ovladač,kterým by ovládal oba přístroje.Těch co koupí jen set top box je v mém okolí nejvíc.A to ani nemluvím o tom ,že většina set top boxů má ovladač malý( kromě SKYWORTH)!Někteří lidé mají problém i s jedním ovladačem a nemusí jít o důchodce. |
janosek
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: SFN na K26K set top boxům se už dodávají velké učící ovladače, takže stačí jeden, třeba Wiwa maxx...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
HYPERAno zkoušel,ale kratší LP 45F.Tady je problém nehomogenity pole,takže to chce anténu tak do jednoho metru.Proto jsem zkoušel i matraci,ale byla ještě horší.U Triline,Angularu a Televes DAT Boss nebyl prakticky žádný rozdíl.Nejlépe se chová Fracarro Sigma 9HD , ale když má signál své dny ,tak ani ta samotná nestačí.Z ČTÚ mi technik dnes zdělil, že jsou tu velké propady v nosných a doporučil dvojče až čtyřče.Atenuátor jsem taky zkoušel bez úspěchu.Nejhorší je,že tu neplatí poučka Jindry Macouna OK1VR,že anténa má být co nejveš -na panelácích dle zdělení technika z ČTÚ je to prý ještě horší.Ale jinak děkuju za snahu. |
janosek
![]() |
|
drobečekDík,tak to jsem nevěděl-celý život se člověk učí. |
janosek
![]() |
|
RE: SFN na K26tady platí vtip , že tak dlouho hledal anténář signál po zahraděaž zakopnul a anténa mu spadla do studny a pak měl signál na metru |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
@SaxonČTÚ: tady máteČRa: ale tohle neumíme ČTÚ: tak se naučte no a tak se učí ... |
whitecreek
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 140 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |