![]() |
|
OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2ahoj, chci se zeptat, mám VU+ zero a fungující OpenPli 7.1, MENU-NASTAVENÍ-NAHRAT IMAGE - a je tam možnost nahrát OpenPli 7.2. Když to udělám, budu muset nastavit znovu oscam? Ten nechci rozdrbat. A nechci znovu zadávat údaje do USALS. Seznam kanalů klidně ať zmizí, ten z Likry nahraji hned. Je tedy nějaká složitost u přechodu ze 7.1 na 7.2? Nebo je to zbytečné a není tam nic nového a přecházet se nevyplatí skrz pracnost opětovného nastaveni? Díky za info |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
jurasekJa VU+ nemam, ale podle me je zbytecne drbat do neceho, co funguje. Pokud nove aktualizace neumi neco extra, co bych chtel vyuzivat (nebo to neni vylozene nutne), tak vubec neaktualizuju!Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2Uz ked aktualizovat, tak urobit cistu instalaciu, obnovovanie z kadejakych zaloh nikdy nic dobre neprinieslo, ak ide o vyssiu verziu image.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2Když si uděláš zálohu nastavení tak nic zadávat nebudeš muset.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2Už dlouho nechápu neustálé přehravání dokonce i neodskoušených beta verzí SW,to je nemoc nebo co?,ano když to udělá prospěch,nebo je ve starém chyba,ale točit sw kvůli tomu ,že vyšel,určitě ne,něco jiného je hra se sw-v tom případě je ale pláč zbytečný!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2Skúšal som 7.2 ale nemohol som na nej rozchodiť NAS tak som vrátil 7.1.(čistá instalácia)VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2@jurasek: můj názor (ale už je to dávno co jsem takto upgradoval) je že zůstane.@LucaBrazza: obecně souhlas, ale pár minoritních verzí nahoru bych neviděl jako zásadní problém. Já třeba mám sice přeinstalováno načisto za 5 minut, ale nastavuju to pak půl dne, protože jsem například nenašel způsob jak přenést nastavení jednotlivých pluginů zejména Autotimer........ |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
@Jantarsa to nema konfiguracni soubor nebo jak si to predstavujes ?zaloha konfigurace jde nastavit na jednotlive adresare ci primo soubory. uplne tak jak chces. to co popisujes je podle me totalne mimo. jde to nastavit tak ze nic neresis, pokud tam neni systemova zmena. nebo to jeste nekdo nenahlasil vyvoji ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@JantarsNačo robíte niečo, čomu nerozumiete alebo študujte a potom to budete vedieť. Je tu samý odborník na všetko, V poslednej dobe toľko blbostí je tu od kvázi odborníkov, že hrúza. Ináč už napísal Bublajs, má to konfiguráky a dokonca si zapamätá aké pluginy ste mali nainštalované a pri preflashovaní sa Vás spýta, ktoré chcete nainštalovať a z feedu to pekne nainštaluje. Ešte raz opakujem, neradiť, študovať.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2Není třeba být tak prudký, všichni se učíme. Bohužel kdyby mi nějaký hloupý přístroj dal to co potřebuji a dá mi E2 (hlavně FBC tunery, autotimer a přehledné EPG) tak bych se do E2 taky necpal......Jak tedy při čisté instalaci E2 zajistím, aby se mi z feedu případně z tempu (pluginy co nejsou na feedu) doinstalovaly pluginy včetně původní konfigurace? |
Jantars
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2Hmm, vidíš. Nikdo nechce abys ztrácel čas předáváním těžce nabytých zkušeností, ale nasměrovat někoho někam nic nestojí..... |
Jantars
![]() |
|
@JantarsZkus hledat na ab foru,ne tady. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: OpenPli 7.1 a přechod na OpenPli 7.2OK, až budu potřebovat, tak tam mrknu.Ono je to těžké - na jednu stranu chápu že dotazů je spousta a neustále se opakují a např. já jsem teď "obviněn" z neznalosti, na druhou stranu mi čas od času přijde poděkování za sepsání návodu pro naprosté laiky jak si oživit E2. A o tom to je..... |
Jantars
![]() |
|
![]() |