Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Zkušenost s DVB T2

Zdravím,
Po koupi nového DVB T2 Strong 1822 jsem zjistil, že doba při přepínání programu DO je doba přepnutí poněkud delší,
hlavně když se přepíná mezi ostatními poskytovateli. U veřejnoprávního poskytovatele MUX 1 se mezi programy ta doba přepnutí blíží k časům u starého DVB T Mascom 1321. Jakmile přepnu na MUX 2 kde jsou privátní stanice, tak je doba přepnutí dost dlouhá. To samé u MUX 3. Signál chytám z Trutnova/Černá Hora/K26/K28/ ve Středočeském kraji, okolí Kolína. Chci tím říci že časy přepnutí se mi zhoršily. Máte někdo podobnou zkušenost ? Boxík mám týden. Nemohl by být vadný výrobek ? U předchozího DVB T vše fungovalo dobře a rychle ze stejného vysílače. Obraz nekostičkuje, jen ty časy přepínání jak jsem psal jsou delší.

Začátečník v linuxu---HDBox 9105+,orig.fw-2.11.90,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam - ofset 80/90, LNB Twin, Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, - vPlug, WinCSC/NewCamd525,

kamon
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Zkušenost s DVB T2

normální stav,dej si cigárko a mezitím se to přepne,každý stroj to má jinak,jiný hardware a software.

kanon
Registrace: 2/2007

RE: Zkušenost s DVB T2

Vzpomen si na dobu nástupu DVB-S2....

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE: Zkušenost s DVB T2

Původní anténu nebudu řešit, ale po vypnutí Žižkova konec, slabší signál

lglb
Registrace: 9/2017

@Saxon

Nejrychlejší byl analog.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

A stále je...v síti UPC !

jirkabe
Registrace: 2/2014

Zkušenost s DVB T2

Ihned po přepnutí na jiný program stiskni OK...na většině tv a StB se tím zrychlí přepnutí.

Cucerak
Registrace: 3/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra