![]() |
|
Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2?Zdravím. Poradíte mi někdo jak rozběhat skylink kartu na e2?Karta je označená logem irdeto a je na ní vytištěno nad pinem "ICE 01". Mám nainstalován softcam-feed-universal-6-plus-all. Zkusil jsem nainstalovat cccam se kterým by to prý mělo běhat hned, ale neběhá. Tak mi dál poradili ještě oscam, ale tam se mají editovat nějaké soubory a nevím přesně co v těch souborech má být. Díky. Na dosmrti budu Vaším dlužníkem. ![]() |
milano2m
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 25 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...napis emailZgemma Star H7s 4k
|
badi80
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@milano2mnepiš email,dostaneš banána![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@milano2mZaskoč k sousedům,co maji certifikový sat,zastrč kartu u nich a poběží sofort.AAle musí být zaplacená![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...kontaktuj obchod ellano.sk zakup si u nich nakofigurovanu enigmu pre tvoj box a pojde ti to, nic jednoduchsie a rychlejsie momentalne nespravis |
GIGN1987
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...Oscam nakonfigurovaný pro 0624 najdeš na webu pomocí google.S kartou ICE funguje. Pokud neumíš nainstalovat oscam a dostat konfigurační soubory do adresářů, potřebuješ pomoc na místě, to se takto nedá všechno popsat. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@milano2mTaky jsem tu asi před měsícem zápasil s Oscamem, i když ne na Skylink. Možná si na to někteří ještě pamatují. Je třeba nakopírovat soubory Oscam.conf (konfigurace samotného oscamu a webif) a Oscam.server (konfigurace konkrétní karty) do složky /etc/tuxbox/config. Teda aspoň ve VTI, tuším že v OpenATV je ještě podsložka oscam nebo oscam-stable. Soubor oscam.server se dá najít na Google, ale nejtěžší je sehnat RSA klíč, který tu zřejmě nikdo nezveřejní. Ale možná ti ho někdo pošle do PM. Já osobně RSA pro ICE Irdeto nemám.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...Kam patří konfigurační soubory, se může lišit podle verze, podle OS, podle spouštěcího skripru - mohou být na různých místech.Konfiguračních souborů je na webu hromada s kompletními daty. Problém je s kartou Irdeto, nikoliv s ICE v módu Irdeto. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@JanMProsím Vás neraďte nikomu ohľadom oscamu a linuxu lebo očividne nemáte o tom dostatočné znalosti. Užívajte si výhody oscamu a linuxu ale neraďte.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@milano2mJasně,kup si modul a máš vystaránono!Teď jsi dlužníkem.... |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@peterskRozumím, jenom jsem chtěl říct že to vlákno kde jsem s tím zápasil já by taky mohlo zakladateli vlákna pomoct. Ale souhlasím že moc Oscamu nerozumím.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMJe to OK, málo je takých, kto si to prizná, máte moje uznanie![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@milano2mS cccam 2.3.0+ ice karta funguje.Čo sa týka oscamu, teoreticky by to mohlo byť ako s cccam_om, ak by tvorcovia zakomponovali default internal reader /dev/sci0. Keďže tomu tak nie je, je potrebné vytvoriť tento reader ručne, čiže zadať cestu k čítačke a priradiť grupu, pre ice to je celé. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...No a nefunguje na skylink ice doscam bez nastavování? Stáhni doscam, když máš možnost a vyzkoušej, kdybych se pletl tak mě opravte, za tu dobu se toho hodně mohlo změnit...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanFunguje bez nastavovania.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@tukanJe to tak ako píšeš, ale je dosť možné, že doscam v tom feede nenájde. |
baltik
![]() |
|
@baltikDosť možné, nevieme aký box má. Na arm doscam nie je, ak dobre viem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskMyslím si, že se jedná o hitube 4k uhd combo, který nemá modul. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...Ešte upozornenie na jedno úskalie konfigurácie oscamu. Keďže najjednoduchším spôsobom je konfigurácia cez web interface(default port je 8888), v niektorých prípadoch môže nastať problém s tým, že vytvorený konfiguračný súbor(napr. spomínaný internal reader) sa neuloží a po reštarte takéhoto oscamu, tento štartuje do defaultu(teda bez konfigu). Táto anomália je spôsobená tým, že štartovací skript odkazuje konfiguračnú cestu na neexistujúcu zložku - napr. /etc/tuxbox/config. Je potrebné túto zložku vytvoriť. |
baltik
![]() |
|
@baltikDefault port není nikdy 8888 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxTak neviem či vždy, ale latest oscam source - #define DEFAULT_HTTP_PORT 8888 |
baltik
![]() |
|
@baltikano, ale ještě jsem neviděl stažený oscam.conf kde by to nebylo zadánohttpport Parameter ist optional default is 8888 if no httpport is set port for web interface |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxAha, už mi to došlo, podľa tvojej logiky je default port taký, aký je v stiahnutom oscam.conf.Doporučujem, nielen tebe, konfigurčné súbory oscamu vytvárať si sám a nie sťahovať odkiaľsi, kde je nakonfigurovaný httpport na hodnotu !8888, a kde je kopec balastu, ktorému síce nerozumieš, ale si spokojný s tým, že konfig je tak obsiahly. |
baltik
![]() |
|
@baltikto jsi na špatné adrese :-), mě stačí binarka ostatní si dodělám :-) |
matchboxx
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...Chlapy,nechcem zase ovocie, uz tak som kysely, cely.:) Ale odnaucte sa posielat linky (ja viem, co by mi peter povedal, za moju jedovatu linku:)), emaily a rozne navody. A ked uz, naucte sa jemne pouzivat PM (Private Messages), alebo taku malu schranku, vedla nicku. Ked nie, jednoducho hladajte, google ma neomezene schopnosti. No neohrozujte predajcov, distributorov, vyvojarov, jednoducho - ani tento server. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
už to celkem fungujeTak už mi skončil banán a mezitím mi to (nebudu radši jmenovat) nastavil. Má to ale drobnou chybu. Někdy se mi stává, že přepnu třeba na filmbox plus a mám tmu. Tak přepnu na čt1, zpátky na filmbox plus a najednou to jde.Někdy ani to nepomůže a musím restartovat oscam a někdy i celý přijímač. Vyzkoušeno na openatv 6.3 i 6.4 s oscam stable a oscam trunk. Dal bych sem konfigurákym, ale je tu přísnej režim, tak nevim jestli to zase nebude za banána. ![]() |
milano2m
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 25 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |