![]() |
|
Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2?Zdravím. Poradíte mi někdo jak rozběhat skylink kartu na e2?Karta je označená logem irdeto a je na ní vytištěno nad pinem "ICE 01". Mám nainstalován softcam-feed-universal-6-plus-all. Zkusil jsem nainstalovat cccam se kterým by to prý mělo běhat hned, ale neběhá. Tak mi dál poradili ještě oscam, ale tam se mají editovat nějaké soubory a nevím přesně co v těch souborech má být. Díky. Na dosmrti budu Vaším dlužníkem. ![]() |
milano2m
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 25 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
@milano2m3) porušovat zákonyporušovat platné zákony ČR/SR/EU; dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů. Si tady dva tejdny a pravidla porušuješ jak na běžícím páse, jednou mail-ty si asi nečetl pravidla že? testuješ adminy co snesou že? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@slávistaProč tady nemůžou být configy z oscamu? To přece není ilegální příjem! |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@milano2moscam má tu výhodu, že se z něj dá v logu vyčíst vše, tak logovat a případně upravovat soubory oscam - server, user, dvbapi toť vše.PS oscamu nedělá dobře velmi rychlé přepínání, než se stačí přešaltrovat ty jsi na jiném kanálu |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@tekapoAno neni to ilegalni prijem, kdyz si radne platis predplatne operatora. Bohuzel ty configy nelegalni jsou, protoze v tomto pripade dochazi k porucovani licencnich prav spolecnosti Irdeto B.V. A admini tyhle veci zde hlidaji, jestli ti to vadi, musis jit jinam.Dalsi veci je, ze se vystavujes problemum do budoucna, protoze pro prijem kazdeho operatora mas mit zarizeni, ktere je operatorem doporuceno, pak se nemuzes divit ze nastane tma. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@koudelkaTak licence irdeto zahrnuje tak možná rsa key. Ten se dá vykřížkovat. Ale zbytek configu je obecný a nemá s irdetem nic. |
tekapo
![]() |
|
@slávistaJak na běžícím páse? Ty máš asi Jiříkovo vidění. Porušil jsem je jednou. Pravidla jsem četl. |
milano2m
![]() |
|
@tekapoTak nějak jsem si to myslel, ale myslet znamená...... |
milano2m
![]() |
|
@tekapoAno to je pravda :-) Je to otazka zda to vykrizkovani zacatecnikovi pomuze, ale to musi posoudit on sam. |
koudelka
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...Ale i tak toto reseni nema budouctnost. Skylink to uz predvedl na Fashion One 4K. A to ze par chlubilku to ma, vubec operatora netankuje, hlavne ze nenapisi kolik stovek euro je ten non public oscam stal a ze je omezeny jen na jejich kartu. Samozrejme cest vyjimkam, kteri to vymysleli samy.A odejit jinam, klidne, nejlepe doporucuji hned a hlavne napiste kam, kde Vam pojede karta operatora v unictecce. V CR nikde. Takze si nicim nepomuzete. |
koudelka
![]() |
|
@koudelkaTeď už vím, že jsem koupí boxu bez CI udělal chybu. Budu si muset koupit asi jiný box + modul. Půjde z takového modulu nasdílet karta do stávajícího boxu, který mám nebo ty moduly jsou zase nějak chráněné? Mám doma 3 televize, tak bych chtěl tenhle box dát do kuchyně k televizi paní a ještě jeden dětem do pokoje. |
milano2m
![]() |
|
@tekapoVeď sem vlož konfigury oscamu, kto ti v tom bráni?A potom v januári nám sem napíš, keď ti skončí ban, že jak sa ti darí, ok?! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@koudelkaJo a rsakey a boxkey mám. Mám od každého dva, takže o klíče nejde. |
milano2m
![]() |
|
@milano2mKartu v module nenazdielaš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@milano2mPokud chceš poradit musíš jít na jiné fora,je jich několik,tam ti poradí.Na tomto foru se neradí,tady se diskutuje a komentuje. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@milano2mSice je tu jeden človek, komu ide všetko na všetkom, nazdiela aj kávovar. Určite sa Ti ozve![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersk...nazdiela aj kávovar...![]() ![]() ![]() Ja dneska zrobím mikrovnlku! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNeříkám, že nedostanu ban. Jen poukazuji na to, že konfigy nejsou porušení zákona (ten RSA jsme si s koudelkou vysvětlili) a nejsou ani návodem k nelegálnímu příjmu. Pokud za to Parabola.cz bany rozdává, tak to dělá v rozporu s vlastními pravidly. |
tekapo
![]() |
|
@mmiriboyNo veľmi sa nesmej, lebo už sú kávovary s wifi, tak je otázkou času kedy si budeme len ústa otvárať![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@tekapoMne to osobne nevadí, nech si vedenie paraboly vysvetľuje svoje pravidlá podľa svojej vôle a robí to čo robí.Ale teba ak takáto vec trápi, nieje problém si to vyjasniť z moderátormi fóra, resp. z redakciou paraboly. Ono, ver že nebol by si prvý a zrejme ani posledný, kto sa obráti zo svojimi názormi, postojmi na vedenie tohto fóra. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNemám potřebu si s redakcí vysvětlovat věci. Řešíme tady hypotetický ban, jestli ho někdo za konfigy dostal, tak si to asi řeší on.Nicméně, pokud se to doopravdy stalo, tak stojím za tím, že je to v rozporu s pravidly zde uvedenými a tudíž neprofesionální ze strany redakce. Chápu, že redakce chce udržet vysokou kvalitu diskuzí zde na parabole ale nemělo by to být za cenu porušování vlastních pravidel. |
tekapo
![]() |
|
@tekapoVer že sa to stalo!Dokonca ja sám som dostal ban za zverejnenie iba krátkej časti z konf. oscamu! Ale čo bolo, bolo, neriešim, prispôsobil som sa. ![]() Ale čo sa týka diskusie z vedením fóra/paraboly, tak tam sa nájdu určite ľudia rozumní, chápaní, ktorí sú ochotní si "vypočuť" každý názor či postoj. Toto je taktiež z osobnej skúseností! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...Takže když to zkrátím. Je pravděpodobné, že v budoucnu se s tímhle boxem budu moct stejně asi tak akorát nechat vyfotografovat v lese a nejlepší bude si koupit jiný a next karty.Hmmmm, takže box asi prodám. To jsem nečekal, dlouho jsem se při nákupu elektroniky takhle nesekl. ![]() |
milano2m
![]() |
|
výzva pro moderátory - zapojte se do diskuze!Je to teda velmi nejasné, považoval bych za nejlepší, kdyby přímo sem do vlákna napsal moderátor za parabolu vysvětlení situace s konfigy. Evidentně to nezajímá jen mne, takže to není na PM dotaz. Předem děkuji! |
tekapo
![]() |
|
@milano2mRiešenie pre sfunkčnenie tvojho stb je, len skús hľadať riešenie inde, nie tu.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyOno to funguje, jenom je to řekl bych jaksi "nestabilní". Jak jsem psal výše, občas přepnu a mám tmu. Pomáhá buď přepnutí na čt1 a zpět, nebo restart oscamu či celého boxu. |
milano2m
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |