![]() |
|
Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2?Zdravím. Poradíte mi někdo jak rozběhat skylink kartu na e2?Karta je označená logem irdeto a je na ní vytištěno nad pinem "ICE 01". Mám nainstalován softcam-feed-universal-6-plus-all. Zkusil jsem nainstalovat cccam se kterým by to prý mělo běhat hned, ale neběhá. Tak mi dál poradili ještě oscam, ale tam se mají editovat nějaké soubory a nevím přesně co v těch souborech má být. Díky. Na dosmrti budu Vaším dlužníkem. ![]() |
milano2m
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 25 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
@tekapoTo by asi bylo nejlepší.![]() |
milano2m
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...@milano2ma co tvoj predajca boxu nato? Predat a nestarat sa? |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@kentworldTen mi to takhle nastavil. |
milano2m
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...tak reklamuj u neho nie? |
kentworld
![]() |
|
@kentworldTo tady asi nebudu rozvádět nebo dostanu zase banána. |
milano2m
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...tak to mozme kludne uzavriet. |
kentworld
![]() |
|
RE: Pomůže někdo rozchodit skylink kartu na e2...Skoro 60 reakcí a žádný výsledek. Tady to opravdu nebude ta správná diskuze. Děkuji všem, kteří zkusili pomoci. A něděkuji těm, co do vlákna serou plky, protože s nimi nemluví manželka.Uzívíram tedy a jdu jinam. ![]() |
milano2m
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |