, sekce: Skylink |
|
RE: Fungování Skylink live tv v KodiTak koukám že jsem se špatně zeptal.Protože app Skylink live proandroid tv box Mecool-M8S-L pro nefunguje snažím se to rozchodit v Kodi ale nějak se nedaří.Proto ten dotaz.Skylink ze satu provozuji na Mutantovi. |
MITES
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 8 |
|
|
@MITESŽádná apka pro Kodi není, pouze plugin Skylink Live odsud https://www.xbmc-kodi.cz/repo.php a na Amlogic S912 což je tvůj Mecool Skylink Live TV stažená z GooglePlay funguje bez problému. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
RE: Fungování Skylink live tv v KodiDovolím si slušně zareagovat:uvedený Mecool určitě nefunguje. Příčina ? Chybí Widevine DRM a to tam nedostane. Jediná cesta, aby stroj využil je Coreelec samostatně na micro SD kartě nejlépe 16GB, tedy použití úplně jiného operačního systému než android. Je třeba to nastudovat. Poznámka:nejnovější Mecooly 2019 samozřejmě fungují jak v APP Skylink live TV, tak i v Kodi 18.0 a vyšší s použitím inputstream adaptive, jinak to také nepojede, ale to je jednoduché nastavit. Mám vše Babui Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
@Babuijj, na Widevine DRM jsem uplně zapoměl, neboť u nových boxů to už je OK, a Videostrong to jsou loupežníci :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|