![]() |
|
RE: Fungování Skylink live tv v KodiTak koukám že jsem se špatně zeptal.Protože app Skylink live proandroid tv box Mecool-M8S-L pro nefunguje snažím se to rozchodit v Kodi ale nějak se nedaří.Proto ten dotaz.Skylink ze satu provozuji na Mutantovi. |
MITES
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@MITESŽádná apka pro Kodi není, pouze plugin Skylink Live odsud https://www.xbmc-kodi.cz/repo.php a na Amlogic S912 což je tvůj Mecool Skylink Live TV stažená z GooglePlay funguje bez problému. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Fungování Skylink live tv v KodiDovolím si slušně zareagovat:uvedený Mecool určitě nefunguje. Příčina ? Chybí Widevine DRM a to tam nedostane. Jediná cesta, aby stroj využil je Coreelec samostatně na micro SD kartě nejlépe 16GB, tedy použití úplně jiného operačního systému než android. Je třeba to nastudovat. Poznámka:nejnovější Mecooly 2019 samozřejmě fungují jak v APP Skylink live TV, tak i v Kodi 18.0 a vyšší s použitím inputstream adaptive, jinak to také nepojede, ale to je jednoduché nastavit. Mám vše Babui ![]() Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@Babuijj, na Widevine DRM jsem uplně zapoměl, neboť u nových boxů to už je OK, a Videostrong to jsou loupežníci :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |