Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Portál ISIO Digipal ISIO HD

Hezký den ,
s přijímačem DIGIPAL ISIO HD jsem velmi spokojen , jediný problém mám s portálem ISIO.Během provozu , asi aktualizací , zmizel z menu přijímače.Jde nahrát znovu do menu uvedením přijímače do výchozího stavu,ale tím jsem ztratil všechny naladěné rozhlasové internetové rádia.Nahrávat internetová rádia je "fuška",a nechtěl bych to znovu opakovat. Jak tedy nahraji portál ISIO znovu do menu bez uvedení přijímače do výchozího stavu?
Díky každému za dobře míněnou radu.
Zdraví Honza

janekova
Registrace: 5/2014
Odpověď v diskusním vlákně

janku

hm...
stačí si najít portál kde se nachází Tipy a Triky pro Technisaty. Samozřejmě ne ten od bývalého prodejce přijímačů.

A/ udělat tovární reset bez zálohy naladěných nastavení a programů je celkem masochistický kousek :O
Nemusel si, jde to jednoduše a rychle

B/ internetová rádia - máš tam přímo návod který se tak jmenuje, práce na 10 minut pro všechny rádia které si vymyslíš a najdeš na internetu přes PC.

hledej guglem "tipy a triky..." nebo muj nick nebo SZ pokud ti funguje

Dagy2
Registrace: 11/2010

janekova

Díky za radu , před továrním resetem jsem zálohoval nastavení , vše zůstalo při starém , pouze zmizela internetová rádia , která asi nejde zálohovat a musel jsem je znovu ručně nahrát.

janekova
Registrace: 5/2014

RE: Portál ISIO Digipal ISIO HD

pokud mas na mysli internetova radia pres ISIO portal nevim,nepouzivam
pokud mas na mysli svoje web radia plati muj prispevek nahore. zalohovat lze a napakovat je tam je brnkacka.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra