Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

znacka LOEWE stale ok v 2019 ?

Ahojte, viem že značka krachovala a potom nejak spolupracovali so Samsungom, je to stále ta kvalita ako to bola? Alebo to iba niekto robí v licencii podobne ako NOKIA dnes?

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: znacka LOEWE stale ok v 2019 ?

Loewe ohlasil 26.juna 2019 bankrot s tym, ze od 1.jula zastavuje prevadzku.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Kua a niekedyvto boli jedny z najspickovejsich tv!!!

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Darmo, lacné šroty ich vytlačili z trhu. ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Tak, tak, podobne ako Pioneer, Grundig, Toshiba, Betamax, plazma TV, MiniDisc atd...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

stejne jako jsem si koupil ted thomson a prodava soubezne stejne cinske tcl. kdysi jsme meli crt thomson a doposud jednu mam. taky 55" loewe crt mam schovanou. no skoda ze uz se temer nic neda koupit ci zjistit co je vyrabeno od nuly v evrope ci usa. holt globalizace a premena trhu.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@sioga_bs

Keď už spomínaš TCL, syn bol minulý týždeň na odbornom seminári o elektronike a výpočtovej technike v Nemecku a v kuloároch hovoria, že o dva roky TCL bude robiť najkvalitnejšie TV medzi "ostatnými" značkami. A v predaji bude na 3. mieste za Samsungom a LG, niečo podobné sa udeje ako u mobilných telefónoch značka Xiaomi.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@sioga_bs

Od 2003 má TCL 67% v Thomsonu, 2004-55% v Alcatelu. 2002 koupila Schneider a všchny jeho značky včetně Dual (gramofony). V říjnu 2014 získala TCL značku HP pro použití v chytrých telefonech. 2016 dosáhl TCL dohody o výrobě chytrých telefonů BlackBerry pod značkou BlackBerry Mobile.
A to všechno je nic proti tureckému Vestelu, který skoupil divize výroby televizorů takových značek jako: Akai, JVC, Toshiba, Finlux, Telefunken, Hitachi a další.
Takže dneska koupit pravého číňana z Plzně není žádná prohra.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Len rozdiel v TCL a Vestel je v tom, že Vestel pokúpil práva na používanie značiek, čo si vymenoval a TCL to naozaj robí ako Xiaomi.

petersk

@petersk

Vestel koupil třeba od JVC kompletní divizi, takže směle používá v reklamě "Pravá japonská kvalita", další teda nevím. Jenom jsem se dočetl, že TLC zavřela továrnu Schneider v Bavorsku. Fakt je, že výrobky TLC nemají špatnou pověst, a snad si vyrábějí i vlastní panely. Xiaomi mobil samozřejmě mám. Za důchodcovskou cenu je to slušná užitná hodnota. Přítelkyně má Samsunga ale já bych ho, za čistý Android One v Xiaomi, nevyměnil

konas
Registrace: 12/2014

Pokud mám dobré info, tak:
Správce zastavil prodej pro obchodní partnery a zastoupení snad na konci října a bylo to za standard. obchodnich podminek. Snad by se mohly nějaké novinky objevit na jaře 2020. Servis je stále v provozu.
Jo, je podivná doba. Teď jsem potřeboval pořídit 32"Tv. Chci, aby Tv byla "pěkná", čili především po obrazové stránce, možnost uživatelského nastavevení obrazu, seskupení favorit. stanic ze všech tunerů do jednoho seznamu, SMART fce. No, neni z čeho vybrat. Ale zase za to moc neutratim. Nejdrazsi se pohybují okolo 10 tis. Kč. Je to směšné, Tv, která by mohla a měla sloužit mnoho let stojí méně, než mobil, který se co rok obměňuje. Inu, máme, co chceme. A to teď nemyslím naše politické špičky....

Bloud
Registrace: 2/2006

Najprv komunizmus teraz konzumizmus, kedy pride normalny svet? ;P :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

Do Radia Jerevan přišel dotaz: Kogda budĕt lučše? Odpověď: Eto uže bylo!
Takže asi tak...

rs505
Registrace: 11/2009

@Bloud

Kdo obměňuje každý rok mobil za více než 10 000,- ?? Tak bezohledný k přírodě snad není nikdo. Mobil za 500,- z roku 2006 a funguje pořád, není důvod ho obměňovat! A teď jsem nechal opravit televizor z roku 1994. Dva kondenzátory a přerušený spoj na plošňáku. Materiál za 20 korun a půl hodiny práce a není třeba kupovat novou televizi možná dalších 25 let ! Mám co chci a nevím proč bych se měl nechat ovlivňovat stádem.

jirkabe
Registrace: 2/2014

@ liquere

Normální svět je pořád tady. Jen si ho musíš udělat!

jirkabe
Registrace: 2/2014

@jirkabe

Také mám mobil z r.2005 a paráda. Baterie vydrží týden nabitá.

sateliťák
Registrace: 2/2006

presne podobna myslenka mne taky nedavno napadla. proc nemuzou zustat veci porad stejne pokud funguji. mam nostalgii po telefonech jako byly siemens nebo crt televize nebo videohry, mnohe veci jsem ani nezazil protoze sem nemel na to tolik penez a prave proto lituji ze furt vychazi nove veci abych stihl je koupit za nejaky cas napr. i modely telefonu nekolik let stare a nove uz nevyrabeji a neprodavaji a tak clovek nikdy nestiha. holt rozum je otcem nestesti, ti hloupi co nepremysli a jenom bavi tak je hlava neboli jako mne z toho ze nic nestiham a na nic nemam.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@Bloud

to ti splní finlux

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tohle je pouze začátek

přijde Indie a další ti vymažou kde co .

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Mám kolegu z Moravy, jinak kolenovrt, který originál Sony soupnul pod postel a koupil Samsung aby jeho žena mohla koukat v druhém pokoji na Ordinaci a je spokojený :))) :)))

lglb
Registrace: 9/2017

Svet je degenerovany, kam prides ulica,posta,obchod v aute,autobuse vsade len cumia do mobilu a droty v usiach. Svojim sposobom chudaci ludia, uz sko drogovy zavislak, mali by ist na liecenie. :((( :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

Ahoj s těma mobilama máš pravdu všichni do nich čumí ale dráty v uších jsou tu snad léta jen si vzpomeň byly tu walkmany pak discmany pak mp3 teď i mp4 přehrávače a teď už většinou mobily já teda poslouchám muziku z mp4 přehrávače z mobilu to nepouštím a taky do něj nečumím.

kanon
Registrace: 2/2007

@sioga_bs

Citace: "taky 55" loewe crt mam schovanou."

Pleteš si "pojem s průjmem", anebo "ho*no s pitralónem" (cm s palci) - anebo chceš tvrdit, že máš schovanou CRT telku 140 cm? (55 palců =
1,39700 metru!) :laughing:

kokun
Registrace: 5/2015

Hm na Pioneer tv sem se chodil jen dívat cena byla nad mé možnosti,ale mám hodně dlouho Panasonic Neo Pdp panel od Pioneeru takže super obraz a k tomu box 4k.

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Pioneer 5090h mi vysi na stene a dufam ze este dlho bude, a lcd Loewe individual 46 mam odlozeny v zasobe.

noha
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra