Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Panorama na CT Sport

Zda se, ze upgradovali enkoder!!! Konecne je to opravdu v HD!! Lehce i pozmenili grafiku... no... palec nahoru! R^
Ja to zjistil dnes, ale zrejme to tak bude od prvniho prosince.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@bobo2

Už to chtělo ... díky za info :)

Už to bude jako na ORF nebo 3sat :) ... jen ty panoramata ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

ivo2001

Belgicani ted pres podzim vysilaji "Herfstbeelden" od 9:00 do 12:30 kazde rano na kanalu Canvas. Kanal een vysila stejny obsah jen jednu hodinu od 9:00 do 10:00. Jediny rozdil je v radiich, ktere hraji v pozadi. Kanal een ma v pozadi Radio 1 a radio na kanalu Canvas jsem neidentifikoval. Do ted jsem nemel stesti chytit "Panoramu" na kanalech ORF ci 3sat, ale podle screenshotu co jsem nasel na netu ma ta belgicka "Panorama" stejnou grafiku, jako na ORF ci 3sat, takze zrejme berou ze stejneho zdroje.
Jinak vylepsena ceska Panorama me mile prekvapila!!! R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

RE: Panorama na CT Sport

Už v týdnu jsem si všiml, že je to nějaké lepší, ale nenapadlo mne to mediálně prezentovat. Často o víkedu sleduji české, slovenské a rakouské panorama. Do toho na 3sat to má ještě daleko, jak kvalitou obrazu, tak vlastního pohledu. Kolikrát si říkám, jestli to není nějaká ideologická diverze. U nás všude mlha, zataženo, šedivo. Přepnu na 3sat a tam jsou bílé štíty proti modré obloze.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

omar3

Rakúsku panorámu sleduješ na ktorom kanály? ORF alebo niečo iné?

masto
Registrace: 9/2006

za nejobsažnější panoramu považuji

poněkud pozdější vysílání ARD Alfa HD na 19,2E, přibližně od půl deváté ráno. Uvádí kamery z Německa, České republiky (4 kamery), Rakouska,Švýcarska, Itálie. Rozsah kamer se mění.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

@masto

Sleduji na 3sat v HD. ORF2E vysílá téměř to samé, ale jen v SD. O dalším programu ARD Alfa detailně referoval samorost. Úplá exotika panoramatu jen Aschabad HD na 52°, ale tam jen večer.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

Orf3 a 3Sat

Na orf3 od 7:15 do 9:00, stejny cas i na 3Dat. Neco je i na Orf2 ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

omar3

Ďakujem R^

masto
Registrace: 9/2006

Panorama na CT Sport

Jenom ty jejich vysílací časy, někdy to nejde vůbec, např. dnes ráno. Někdy 1/4 hod, někdy 1/2, dělají si z nás šprťouchlata. A ty začátky, to vůbec nemluvím. Na těch němcích, nebo rakušácích to má přesně stanovený čas, a tak to i jede.

sateliťák
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra