Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB T2 ze společné antény

Mám laický dotaz. Dcera má v paneláku společnou anténu. Správce úpravy antény zařídil. Ona má televizor Panasonic cca 4 roky starý. Není na T2. Bude muset mít setobox ? Nebo to řeší úprava na společné anténě? Díky za radu.

na193
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB T2 ze společné antény

Rafi: popisuju stanici která pouze řeší transmodulaci jako takovou, tedy bez jakékoliv změny komprese atd. Právě proto jsem psal, že má smysl jen Rakousku, kde se používá v pozemáku MPEG4.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Saxon

Dík za upřesnění pro ostatní. Ve vztahu k otázce na začátku tohoto tématu to bylo pro laiky zavádějící. Musel jsem už několikrát vysvětlovat, že např. D-MATRIX T/T2/C na 8xDVB-T/C opravdu na STA nepomůže s vyřešením HEVC na starších TV.

RAFI007
Registrace: 1/2006

RAFI

Jasně chápu, předpokládám, že když se někde píše o podobných systémech, zajímá to pouze lidi problematiky znalé...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Chudáci dotazující se.

sateliťák
Registrace: 2/2006

Na mnohých častiach územia Slovenska sú STA nefunkčné,alebo úplne odstránené.Záujem o prevádzkovanie je minimálny.Logika užívateľov STA sa s odstupom času výrazne zmenila.Ja mám svoje a ostatné ma nezaujíma.Aj STA,ktoré boli vo funkčnom a prevádzkyschopnom stave boli odinštalované prechody do interiéru zaizolované.Opätovné zriadenie je často vyčíslované ako mimoriadne nákladné.Toto konanie je účelové.
V tomto uvedenom prípade bude dôležité akým spôsobom budú posudzované náklady na prerábku a údržbu diela.V panelových domoch sa ľudia málokedy medzi sebou dohodnú na spoločnom riešení pre príjem Tv.
Prajem,aby sa úspešne podarilo príjem Tv zrealizovať a aby ste si užívali pomerne širokú programovú ponuku dostupnú na území českej republiky.

MMargala
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra