![]() |
|
DVB T2 ze společné antényMám laický dotaz. Dcera má v paneláku společnou anténu. Správce úpravy antény zařídil. Ona má televizor Panasonic cca 4 roky starý. Není na T2. Bude muset mít setobox ? Nebo to řeší úprava na společné anténě? Díky za radu. |
na193
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: DVB T2 ze společné antényRafi: popisuju stanici která pouze řeší transmodulaci jako takovou, tedy bez jakékoliv změny komprese atd. Právě proto jsem psal, že má smysl jen Rakousku, kde se používá v pozemáku MPEG4.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonDík za upřesnění pro ostatní. Ve vztahu k otázce na začátku tohoto tématu to bylo pro laiky zavádějící. Musel jsem už několikrát vysvětlovat, že např. D-MATRIX T/T2/C na 8xDVB-T/C opravdu na STA nepomůže s vyřešením HEVC na starších TV. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
RAFIJasně chápu, předpokládám, že když se někde píše o podobných systémech, zajímá to pouze lidi problematiky znalé...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVB T2 ze společné antényChudáci dotazující se. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: DVB T2 ze společné antényNa mnohých častiach územia Slovenska sú STA nefunkčné,alebo úplne odstránené.Záujem o prevádzkovanie je minimálny.Logika užívateľov STA sa s odstupom času výrazne zmenila.Ja mám svoje a ostatné ma nezaujíma.Aj STA,ktoré boli vo funkčnom a prevádzkyschopnom stave boli odinštalované prechody do interiéru zaizolované.Opätovné zriadenie je často vyčíslované ako mimoriadne nákladné.Toto konanie je účelové.V tomto uvedenom prípade bude dôležité akým spôsobom budú posudzované náklady na prerábku a údržbu diela.V panelových domoch sa ľudia málokedy medzi sebou dohodnú na spoločnom riešení pre príjem Tv. Prajem,aby sa úspešne podarilo príjem Tv zrealizovať a aby ste si užívali pomerne širokú programovú ponuku dostupnú na území českej republiky. |
MMargala
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 16 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |