![]() |
|
OpenPLi 7.2 upgrade - k veciCaute.Dnes vysla ostrá, tak som upgradol VU+ Solo SE v kuchyni zo 7.1 . Nevyrobil som si zalozny image, len som do boxu strcil prazdny USB kluc a pustil nahratie 7.2. Pri tomto proces sa spyta, ci vytvorit zalohu nastaveni, dávam vytvorit. Po restarte nabehne 7.2 a spytala sa import ulozenych nastaveni. Po importe sa uz len do nemoty krutilo to koliesko. Skrátka nieco soudruzi neodladily. Nic sa nedeje, na USB kluci je aj moja zaloha aj novy image. Tak znova a rucne. V cistej 7.2 davam natiahnut moje nastavenia, nabehne moj setting, dekodovanie sa ale nekonalo. Tak davam instalovat oscam-emu, ale hlasi sa problem, ze chýba nejaka kniznica. Tak este raz: maunalna instalacia s kluca, po nabehnuti update systemu, stiahne sa jeden balík, davam nainstalovat oscam z feedu, tento krat OK. Nahravam zalohu nastaveni a HOTOVO :) samozrejme este nie je hotovo, lebo este treba cez telnet nahodit archivczsk. meno heslo nemusim natukavat, lebo bolo ulozene v ramci zalohy nastaveni. Teraz HOTOVO. Funguje aj pripojenie na NAS. VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 550 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: OpenPLi 7.2 upgrade - k veciMám ho na Zgemma h7 a žádný problém nepozoruji |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 7.2 upgrade - k veciJa presne tak, Zgemma H7S.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 7.2 upgrade - k veciMyslim ze nebude problem jen s verzi 7,2 ale maji uz od vcerejska problem se servery.Cely vecer nesly zadne aktualizace ani stahovani pluginu a jeste ted je v tom totalni hokej,protoze spousta pluginu nejde vubec stahnout,takze doporucuji pokud mozna pockat s jakymikoliv novymi instalackami pokud nemate kompletni backup. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 7.2 upgrade - k veciTeraz som skusal 7.2, normalne sa aktualizuje, 127 aktualizacii k dispozicii, vystraha je, ze neaktualizovat z 7.1, ale na 7.2 ze je to "safe".![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
Hdmi - hecahoj, aktualizoval jsem na verzi open pli 7.2 a přestal mi fungovat hdmi-hec, tzn. že když zapnu dálkovým ovladačem Vu+zero tak se mi automaticky zapnula TV na správny vstup, na verzi 7.1 to fungovalo. Jde to někomu na verzi 7.2? případně jak to máte nastaveno, díky |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |