![]() |
|
příjem polské televizeMám zájem o příjem polské televize přes Hotbird. Jaké zařízení mám koupit /třeba v Polsku/ abych mohl příjem realizovat? Mám přijímač HD Box. |
ADRA
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: příjem polské televizejejich 4K prijimac do pronajmu i s balickem |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: příjem polské televizePosli soukromou zpravu |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: příjem polské televizeNejdříve potřebuješ satelitní anténu pro příjem Hotbirdu. Je více možností podel toho, co máš a co chceš. Jestli nemáš žádnou a chcveš jenom hotbird, tak ti stačí úplně jakákoliv parabolická anténa nasměrovaná na 13e.Pokud použiješ sdílení, nemusíš kupovat nic, jenom ten HD box připojit na internet. Není to legální. Taky můžeš bez dlašího příjímat z Hotbirdu nekódované polské stanice (jsou tam asi tak dvě?). Kdybys chtěl přijímat i polské kódované bez kradení, tak potřebuješ kartu a tam je zase několik možností, jak to udělat - a není vůbec špatné to, co navrhuje kristian (kdybys chtěl 4k programy). Kdybys 4K nechtěl, pak je otázka jestli a jaké má HD box CI rozhraní (- už si nevzpomínám.) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@Antonín"Taky můžeš bez dlašího příjímat z Hotbirdu nekódované polské stanice (jsou tam asi tak dvě?)" - TVP Info, TVS, TVP Polonia, Tele 5, Polonia 1. Ostatné FTA sú hudobné alebo teleshopping. Z Astry 19.2Е еšte TV TRWAM (tá je ale dosť špecifická). |
garabik
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
@AntonínMě by zajímalo jak funguje polská karta Cyfra+ nebo jak se to jmenuje. Je základní nabídka FTV?T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: příjem polské televizeVite co? Trochu jim poradime...Polsky Tesin, Ciezsyn. Jedna firma, osobne jsem tam byl 5x, no i online vse vyridis, sviiitis... Chlapy, uz jim to doplnte. A zbytek, polstina neni tak tezka. Nechci davat prime odkazy, ale je to kvalitni obchod, servis na 100%, kvalitni obsluha. Tak to doplnte, at maji na co koukat. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
příjem polské televizepříjem polské televize na NETu jsou nejake www. stranky? |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@shytselProszę bardzo:WP pilot https://pilot.wp.pl/tv/ Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@shytselPoláci nemají ani archiv. Nejlepší je to na Ostravsku přes DVB-T.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMNejen na Ostravsku. Vyzářený výkon směrem do ČR už sice není takový jako za dob analogu, ale stále na spoustě lokalit je příjem možný. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
@wenkMoc daleko, jaká adresa? |
ADRA
![]() |
|
@DexerwaveNejsem žádný odborník... |
ADRA
![]() |
|
To adraPojedou vsude napis mi na mail muj nick a jsu na seznamu |
Dexerwave
![]() |
|
@DexerwaveNerozumím:-) Mám poslat svůj mail? |
ADRA
![]() |
|
RE: příjem polské televizePodivejse na muj nick pridej závinac a domena je seznam jinak nick je jmeno na servru moje kapisto? |
Dexerwave
![]() |
|
RE: příjem polské televizeuz jste si vsimli na nova action je pod logem napsano konec dvb-t leden 2020 |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: příjem polské televizeuz zase skylink provadi sabotaz? cely vecer vypadava signal naposled kdyz byla inverze s nova action tyden az dva. |
sioga_bs
![]() |
|
@sioga_bszhasne nejen Nova Ekšn,to nevíš?? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: příjem polské televizeale v lednu |
sioga_bs