![]() |
|
Digi CZ se měnína Telly s.r.o. Více v obchodním rejstříku.https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-detail?dokument=60003837&subjektId=919550&spis=1036520 |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníPotvrzuji s tím, že se již lze přihlásit s mými údaji Digi2go do jejich klientské zóny služby ITV (www.interaktivni.tv)![]() |
looklook
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníA jedeme od noveho roku do PLUSU![]() ![]() ![]() Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
@looklookZkoušel jsem to taky a nejde se přihlásit údaji s Digi 2go |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
RE: Digi CZ se měnítak tohle je nejaka napodobenina skylinku,ve skutecnosti je to jeste mnohem horsi nez DIGI, a kde jsou digisporty ? s timhle teda zadnej sukces neudelaj,a ani tam nemaj ceny |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
re:digiNo ty digisporty to taky není žádná "hitparáda".Digisport 1,2,3 pokud člověk sleduje živé přenosy-budiž.Ty nekonečné reprízy ve všedních dnech nikoho nebaví.Digisport 4-předělán na Premier Sport,sdílený s o2 a orange.Digisport 5 končí od ledna-přišel o vysílací práva na ženský tenis.Můj názor-digisporty slabé programy.Musím suše konstatovat,že nic lepšího jak O2tv momentálně není![]() |
ginginman
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@ginginmana teprve květen-srpen to je paráda na těch slavných digisportech,vůbec nic tam nedávají,miliardy rok starých repríz... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 607 |
![]() |
|
RE: Digi CZ se měnínic lepsiho jak O2tv neni![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníVšem nespokojeným dopručuji si vyhledat Archív Rudého Práva s neodolatelnou nabídkou sportovních přenosů na obou kanálech Československé televize.... |
bretah
![]() |
|
re:digi-cigiDigi nebrat,digi.cz obzvlášť.Můj názor zůstává stejný-digisporty jsou slabé,už ani neutáhnou tu cenu za to,tak to sdílí s O2tv,Orange a T.Mobile sat,až vyřadí programy skupiny AMC taky je to do plusových čísel nedostane.....Digi jsem v minulosti vyzkoušel starou i novou a obratem zrušil,tam to není o čem?![]() |
ginginman
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníPřesně o tom, to je. Jsem spokojen, platím si to, nejsem spokojen neplatím si to. Nic složitého.... |
bretah
![]() |
|
digisportydigisporty-jen okopávaná nebo tenis........to je hodně málo,jsou i jiné sportovní stanice na jiných levnějších platformách a nemusí to být zrovna satelit.Co píše bretah k tomu je lepší se nevyjadřovat,vše má svůj vývoj a najdou se i tací,co řeknou že aspoň na těch dvou programech co za socíků jely aspoň něco bylo.Já jsem názoru,že se pere furt jen stejný prádlo furt dokola a televize skomírají.Preference jsou dnes streamování a zpětná zhlédnutí pokud možno bez reklam.Jinak by v Česku nejelo tolik lidí na klasickou anténu i to o něčem svědčí a lidem to bohatě stačí,já se jim vůbec nedivím![]() |
ginginman
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníJe z čeho vybírat, a to je dobře. Že s tím má někdo problém, je čistě jen jeho věc. |
bretah
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníno myslim ze neni z ceho vybrat, a to je prave ten problem,nejblizsi prijatelna sluzba je nc+ ale nekomu zas muze vadit ta cena a ze to neni cesky |
kristian1
![]() |
|
@ginginmanA co jsi čekal že bude Digisport vysílat??? Tom a Jerry nebo Formuli a nebo záznam koncertu Metallica?![]() ![]() ![]() Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníSkylink Kombi + Digi Sportpack.![]() ![]() ![]() Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Digi CZ se měníSkylink Kombi + Turkmenistan Sport, Uzbekistan Sport,CBC Sport a Digi je zbytečnáDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
![]() |