Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi CZ se mění

na Telly s.r.o. Více v obchodním rejstříku.

https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-detail?dokument=60003837&subjektId=919550&spis=1036520

bretah
Registrace: 9/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi CZ se mění

Potvrzuji s tím, že se již lze přihlásit s mými údaji Digi2go do jejich klientské zóny služby ITV (www.interaktivni.tv) :lookaround:

looklook
Registrace: 8/2006

A jedeme od noveho roku do PLUSU :))) :))) :)))

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU

@looklook

Zkoušel jsem to taky a nejde se přihlásit údaji s Digi 2go

Pavel1975
Registrace: 4/2016

tak tohle je nejaka napodobenina skylinku,
ve skutecnosti je to jeste mnohem horsi nez DIGI, a kde jsou digisporty ? s timhle teda zadnej sukces neudelaj,a ani tam nemaj ceny

kristian1
Registrace: 7/2016

re:digi

No ty digisporty to taky není žádná "hitparáda".Digisport 1,2,3 pokud člověk sleduje živé přenosy-budiž.Ty nekonečné reprízy ve všedních dnech nikoho nebaví.Digisport 4-předělán na Premier Sport,sdílený s o2 a orange.Digisport 5 končí od ledna-přišel o vysílací práva na ženský tenis.Můj názor-digisporty slabé programy.Musím suše konstatovat,že nic lepšího jak O2tv momentálně není R^

ginginman
Registrace: 5/2015

@ginginman

a teprve květen-srpen to je paráda na těch slavných digisportech,vůbec nic tam nedávají,miliardy rok starých repríz...

dawis77
Registrace: 9/2011

nic lepsiho jak O2tv neni :))) tak to jsi me fakt pobavil

kristian1

Všem nespokojeným dopručuji si vyhledat Archív Rudého Práva s neodolatelnou nabídkou sportovních přenosů na obou kanálech Československé televize....

bretah

re:digi-cigi

Digi nebrat,digi.cz obzvlášť.Můj názor zůstává stejný-digisporty jsou slabé,už ani neutáhnou tu cenu za to,tak to sdílí s O2tv,Orange a T.Mobile sat,až vyřadí programy skupiny AMC taky je to do plusových čísel nedostane.....Digi jsem v minulosti vyzkoušel starou i novou a obratem zrušil,tam to není o čem? :8)

ginginman

Přesně o tom, to je. Jsem spokojen, platím si to, nejsem spokojen neplatím si to. Nic složitého....

bretah

digisporty

digisporty-jen okopávaná nebo tenis........to je hodně málo,jsou i jiné sportovní stanice na jiných levnějších platformách a nemusí to být zrovna satelit.Co píše bretah k tomu je lepší se nevyjadřovat,vše má svůj vývoj a najdou se i tací,co řeknou že aspoň na těch dvou programech co za socíků jely aspoň něco bylo.Já jsem názoru,že se pere furt jen stejný prádlo furt dokola a televize skomírají.Preference jsou dnes streamování a zpětná zhlédnutí pokud možno bez reklam.Jinak by v Česku nejelo tolik lidí na klasickou anténu i to o něčem svědčí a lidem to bohatě stačí,já se jim vůbec nedivím ;)

ginginman

Je z čeho vybírat, a to je dobře. Že s tím má někdo problém, je čistě jen jeho věc.

bretah

no myslim ze neni z ceho vybrat, a to je prave ten problem,nejblizsi prijatelna sluzba je nc+ ale nekomu zas muze vadit ta cena a ze to neni cesky

kristian1

@ginginman

A co jsi čekal že bude Digisport vysílat??? Tom a Jerry nebo Formuli a nebo záznam koncertu Metallica? :lookaround: :lookaround: :lookaround:

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

Skylink Kombi + Digi Sportpack. R^ R^ R^

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

Skylink Kombi + Turkmenistan Sport, Uzbekistan Sport,CBC Sport a Digi je zbytečná

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra