Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Magio Go vo veľmi vysokej kvalite stále seká

Aký datový tok potrebuje Magio Go, aby som ho mohol sledovať vo veľmi vysokej kvalite? Dal som si zvýšiť rýchlosť internetu z 8 na 15 Mbt a nestačí. Vidieť trhané pohyby a zvuk predbieha obraz. A to som napojený káblom priamo na mestský internetový vysielač na činžiaku. Sledovanie vysielania vo vysokej kvalite bolo aj pri 8 Mbt internete aj teraz v pohode. Dopĺňam, že mám vlastný android tv box s 2 GB RAM, ktorý nie je z T-komu. Žeby v tom bol problém?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio Go vo veľmi vysokej kvalite stále se...

Neviem ci 2GB RAM-ka uz nieje na hrane, co sa tyka hlavne HD kanalov.

Tryskac11
Registrace: 5/2009

Na mojom Formuleri Z7+ 2 GB RAM neseká. Mám nastavenú najvyššiu kvalitu a je to v pohode. Lenže ja mám VDSL internet 80 Mb/s. 15 Mb/s je podľa mňa na dnešnú dobu málo. Niekto si zapne youtube a je to v háji. Vyskúšaj reštartovať router resp. zavolať ISP či nie je nejaký problém.

Richard21
Registrace: 9/2009

Magio GO si viac ako 5 Mbit/s ani pri najvyssej kvalite neberie.
RAMka s tym tiez nemoze nic mat, resp. 2GB urcite stacia.

radolaco
Registrace: 2/2010

Mám aj starý Magio Go TV box s 1 GB RAM a tiež neseká na najvyššej kvalite. Ešte ma napadlo, či Karner používa novú appku Magio Go
(v.3.0.12), ktorá funguje v poriadku alebo tú starú.

Richard21
Registrace: 9/2009

@Richard21

Na jednom tv boxe používam starú apku Magio Go a tam to seká na veľmi vysokej kvalite. Na vysokej je to bez zásekov. Nová apka nebola s ním kompatibilná. Na druhom boxe mám už novú apku Magio Go, ale tam nie je možnosť nastaviť veľmi vysokú kvalitu. Na vysokej ide v pohode.

Karner

@Karner

Je to tak aj v mojom pripade ako vysla nova app aj mmne to na starej aap vo velmi vysoke kvalite zacinalo. sekat aj preto som to riesil novym boxom kde je android vysi ako je pozadovany. obraz.je o mmalinko lepsi i ked je len v troch urovniach kvality len by som
chcel poznamenat ze magio go je doporucovane na prenosne zariadenia. ktore maju samozrejme aj mensi zobrazovvac na vecsie. tv to podla moojho nazoru zvlast u dynamickych scen /futbal/nie je navhodnejsie riesenie kto je zvyknuty na full hd obraz zo satelitu moze byt i sklamany ako ja ktory som to riesil len kvoly futbalu podla mmojho skromneho nazoru by to chcelo vyssi datovy tok len poznamenam ze som pripojeny na vysokorychlostnu optiku

vlado 07
Registrace: 8/2016

Internet ani nikdy nebol vymysleny na sledovanie filmov. Hlavne tam, kde to nejde cez optiku vsade. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

V internete je budúcnosť sledovania tv. Taniere zo striech domov a balkónov musia zmiznúť, lebo nechceme vyzerať ako rómska osada plná plecháčov.

Karner

@Karner

Mas nastavene v settoboxe 1080p/60HZ, prepni to na 1080p/50 Hz a nic ti sekat nebude

milosza001
Registrace: 2/2013

Prejdi na Skylink Live. Tam nič neseká a všetko je vraj v super kvalite.

:laughing: :)))

SPQR1
Registrace: 10/2019

@milosza001

Nepomohla ani zmena v settoboxe zo 1080p/60HZ na 1080p/50 Hz. Na super vysokom nastavení kvality Magio Go seká ďalej. Našťastie na vysokej kvalite to ide dobre.

Karner

@Karner

Ale ty pouzivas staru appku, tam zazraky necakaj, v novej appke to ide ako vino

milosza001
Registrace: 2/2013

Na tv boxe X96 mini nová apka nie je kompatibilná. Preto používam starú. Na druhom mojom boxe Alfawise, ktorý má ten istý o.s. Android 7.1.2. nová apka ide. Záhada.

Karner

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra