Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Dotaz začátečníka

Technisat S6: karta není podporována

Dobrý den mám dotaz. Zakoupil jsem Technisat Technistar S6, původně jsem měl přijímač Technisat Sir S1, původní poskytovatel služeb byl Tmobile aktuálně je Skylink, ale karta mi zůstala od Tmobile (Irdeto). V původním přijímači karta fungovala bez CI modulu, v novém přijímači v tom samém slotu přijímač vypíše chybu "Karta není podporována", tak jsem karu vložil do modulu CI Irdeto a přijímač vypíše chybu " Karta není kompatibilní a vypíše kód: ATR: 3B 9F 11 40 60 449 52 44 45 54 4F 20 41 43 53 20 56 36 2E 30".
Můžete mi někdo poradit co je špatně?
Děkuji

Mysak11
Registrace: 12/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat S6: karta není podporována

Za předpokladu, že karta i teď ve starém přijímači ještě funguje, je jasné, že v modulu ani v novém přijímači nemáš patřičný soft pro tuto kartu.
Co s tím? - nevím, neb přijímače Technisat jsou zcela mimo moje zájmy. Zeptej se tam, cos koupil = pokud někdo neporadí zde.

Antonín
Registrace: 8/2005

Technistar S6 má predsa Conax čítačku.
Takže ir karta len s modulom

noces
Registrace: 9/2010

Jak praví noces.

radek1
Registrace: 1/2006

Podle specifikace má přijímač podporovat funkci FastScan pro Skylink.
zakoupeno zde:https://www.omko.cz/technisat-technistar-s6-usb-wifi-adapter-teltronic-dual/

Mysak11
Registrace: 12/2019

@Mysak11

To ano, ale karta ve čtečce nepojede, musí být v modulu. Nepíšeš jaký přesně máš modul... je možná nekompatibilita modulu s přijímačem, příp. nebo nefunkční modul. Obrať se s konkrétním dotazem na prodejce.

lance
Registrace: 10/2008

@Mysak11

A/ jak píšou kolegové výše. Není dírka jako dírka, takže "ten samý slot" co byl v Technisat SIR čtečkou Irdeto, ve všech ostatních Technisatech je čtečkou Conax.
Karta Irdeto pojede v modulu CI+ Irdeto

B/ náhodou jsi neměl od T-Mobile nějaký akciový přijímač, kde karta byla párovaná s příjimačem?
Každá karta od Skylinku pojede v CI-modulu Irdeto.
Co jsi udělal proto, aby pôvodní poskytovatel T-Mobile byl najednou Skylink? Pokud se dívám na stránky T-Mobile, tak žádné karty momentálnľ snad neposkytují, pouze přijímače stejně jako T-COM na Slovensku.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra