Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

SKY DE - jede dál ?

Ahoj,
včera večer mi nešly programy SKY DE. Psalo se o přechodu na párovaní karet do konce listopadu.
Tak se ptám, jestli byl problém jenom u mě nebo zda je vše při starém.

jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKY DE - jede dál ?

u teba ;)

ivan
Registrace: 8/2017

sky de

sky deu zatial ide.

jablon123
Registrace: 2/2015

super tak díky

tak to dneska vyzkouším, mějte se

Vždy může být hůř....

Jimmy

RE:SKY DE - jede dál ?

Vám to jede,to se máte... Škoda,já na to nemám vzdělávání abych věděl co a jak.. 🤔😐

radbarto
Registrace: 11/2017

Po novom roku pojde akurát tak pštros v Austrálii :laughing:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

ked to napises ty, co o tom nemas ani sajn, tak to bude urcite pravda. :laughing: :laughing: :laughing:

ivan

ivánku

Tomu ver :8)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

kostik123

Už měli přejít koncem listopadu, ale nic se nestalo.
https://www.parabola.cz/zpravicky/31455/sky-deutschland-meni-kodovani-zavadi-parovani-karet/

Takže ten datum, co tu píšeš, je klidně možný.

Vždy může být hůř....

Jimmy

ivánku

Odstrihnú Ťa, priprav sa :)))

kostik123

@kostik123

narozdiel od teba sa nebojiiiim, ja uz ho vidiiiim ! :laughing: :laughing: :laughing:

ivan

ide a aj pojde dalej a nanovo ide aj Sky 1 HD, ktora predtym nesla, lebo tiez bola parovana s prijimacmi, len to treba mat spravne nastavene R^

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Povětšinou sem píšete o věcech, o který víte velmi málo.
(Já taky už vím celkem prd - co jsem věděl, jsem zapomněl a nové učení mne ani tak moc netankuje.)
Není nemožné zrušit sdílení - SkyUK a SkyIT to celkem prakticky ukazují, že to jde.
Jestli a kdy to udělá SkyDE je jenom na nich - a poměrům mezi jejich platícími zákazníky (karty, přijímače, které mají mezi lidem).
Osobně si myslím, že nadělají zbytečné problémy těm, co jim platí a nic moc nezískají, protože ti, co sharují, stejně platit nebudou - a nebudou koukat ani na reklamy...a nebudou třeba jednou platit - až si to budou moci dovolit.
Akorát v oscamu musí být disablecrccws = 1

Antonín
Registrace: 8/2005

Antonine, tieto svoje plky "hodinu po" si nechaj na CSSF. A tebou spominane SkyUK a SkyIT su stale k dispozicii avsak nie pre tarajov, co je vsak len a len dobre. :)))

ivan

ivan

Ivánku uvidíš po Novém roce ,budeš čučat aj s Nastěnkou. :))) :))) :)))

marksony
Registrace: 3/2006

@marksony

ako som uz pisal trnavcanovi123, ja nemosiiiim, ja uz ho vidiiiim ! Alebo aj, vojak sa stara, vojak ma. :laughing:

ivan

... ako prispiet do diskusie ? ... alfa pis vela, cim viacej hnoja napises tym budes i viac kritizovany a aspon ludia sa budu mat na kom odbavit :-)

tak len skromne ... kto mi vie poskytnut blizsie info :-P ... ktory to exot poskytuje do iptv biznisu Orange Slovensko ? ... tak sa predvedte umelci, mna nezaujima kto to predava, ale kto to tomu predavajucemu poskytuje :-P ... by ma tak zaujimalo, ze kto ma tie gule a hodil to von ... nechcem vela :laughing:

nech sa dari, ahoj ;)

ps: sky de ofiko slape ako vino, na cs tiez ... nemate googla ? :-)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

Ta je to isto vychodnar. ;)

coral
Registrace: 9/2009

@ivan

Svatá pravda-oni nic neumí,na východě vždy svítá

korkoran