Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Android tv box a skylink live

Dobrý deň nie som odbornik tak sa chcem opýtať keď si kúpim android box Tanix TX6 - A TV 2Gb dá sa tam nainštalovať Skylink live a pozerať na tv pripojený hdmi.Rýchlosť internetu mám 96down 59up a 7,6pink alebo aj horizont go.

janettek
Registrace: 9/2019
Odpověď v diskusním vlákně

@janettek

Samozřějmě, že ti to na něm půjde (pokud je to ten s os Android 9). Mě jde aplikace skylink live i na TV boxu s os Android 7.1. :)

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

@salfa72

Ďakujem.Zajtra objednavam. R^

janettek

@janettek

Pokud nemá licenci DRM Widevine nepůjde ani náhodou!!

matchboxx
Registrace: 9/2012

RE: Android tv box a skylink live

Doporučuju instalovat KODI a plugin, nikoli android appku.

aafroman
Registrace: 6/2014

RE:Android tv box a skylink live

Já mám Xiaomi mi box s s Android TV ale apka Skylink Live v nabídce Google play nemám...

radbarto
Registrace: 11/2017

RE: aafroman

Ano přesně...instalovat KODI a plugin...šlape jako víno i na Android 7.1

TV Samsung QE55Q85, TechniCrypt Irdeto CI+, karta SkyLink ICE, 23,5°E, DVB-T2 Praděd

hozby
Registrace: 8/2006

@hozby

Jak na to.. Kodi mám ale moc s tím neumím... 🤔

radbarto

@radbarto

No na tom XiaomiMi Box S to nie je žiadna sláva, má to len wifi a kvalita SkylinkLive-u závisí na kvalite netu. Zbavil som sa toho boxu veľmi rýchlo ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

No třeba Sledování TV,YouTube,mi na Xiaomi jede v pohodě..na wifi mám kolem 80Mbps.. I na jednodušší hry to jde..

radbarto

@radbarto
instaluj repozitář
[code]
https://www.xbmc-kodi.cz/repo.php
[/code]
z repozitáře instaluj Skylink plugin
konfiguruj bud jako PVR s generovanim m3u nebo bez nej jako Skylink archiv, kde je i živé vysílání

aafroman

@radbarto

Ako myslíš, tráp sa. No teraz mám u seba Magicsee N5 Plus. No nedá sa to porovnať, to je nebo a zem.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Android tv box

Jaký byste doporučili v současné době přijímač s Androidem ke koupi, který by dobře pracoval s aplikacemi. Mám Octagon SF 8008 s E2 a chtěl bych do jiné místnosti přijímač s Andoidem nebo i společně s E2 pokud nějaký je dobře fungující,ale stačil by mi s Androidem do částky 5-6000Kč.Děkuji za případnou odpověď.

allfin
Registrace: 4/2003

allfin: Pokud to chces jen na streamovaci sluzby, jako treba skylink live, tak podle me je idealni google chromecast. Nestane se ti pak, ze aplikace prestane chodit a budes moct box vyhodit.

biga
Registrace: 9/2006

RE: Android tv box

Já bych ho chtěl využít, tak jako Octagon 8008, abych mohl do něho nahrávat aplikace a mělo to i slušnou paměť a rychlost, nejen na Skylink live ale i další širší možnosti.

allfin

@allfin

Dinobot 4k+ nebo Dinobot U5mini - Android8+Enigma2+Debian

matchboxx
Registrace: 9/2012

@aafroman

Nemůžeš mi prosím popsat postup jak nastavit v Kodi PVR pro Skylink live tv? Děkuji

acce
Registrace: 11/2008

@matchboxx

Děkuji Ti moc za odpověď vybavením vypadá velmi zajímavě oba systémy-Android+E2+Debian oper.systém. Pokud ho používáš chodí dobře různé aplikace a také v T2 HBBTV jak Ti funguje u Octagonu 8008 je to HBBTV velmi dobré.Zkušenosti jaké máš a hlavně nahrávání sowtveru+aplikací do Androidu i do E2.Zkrátka zda už je to "vychytané" a žádné větší komplikace nejsou.

allfin

@acce
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-skylink-livetv-addon

aafroman

@aafroman

Děkuji. To jsem včera vygooglil,ale stejně jsem to nějak nerozchodil. Pořád mi to psalo že seznam kanálů nemůže být vytvořen. Asi dělám něco špatně. Nevadí, addon jinak funguje, jen jsem chtěl mít přehlednější EPG.

acce

Ja som stiahol do tv Sonyfx 9005 skylink sk va mám učet skylink povolené v zakaznickej zóne A dám prihlásiť a pýta QR kód ako ho tam dám.Na horizon go email a heslo a tua nepustí ďalej neviem čo robim zle lebo nechcem na 30 dní na skúšku ale prihlásenie meno a heslo.

janettek

Ospravedlňujem sa.

O jedno vlákno to malo ísť nižšie.

janettek

@acce
Jestli to nebude v těch cestách k souborům. Je třeba mí správně nastavené jak v Skylink live tak i v PVR simple clientovi.

aafroman

@aafroman: ještě se s tím nějak poperu. Díky moc!

acce

@janettek

Instalacia skylink live cez qrcode je jednoducha.
Najprv si install,apk skylink live do mobilu a urob potrebne prihlasenie.
V tv si nainstaluj apk skylink live,a ked robis prihlasenie na tv staci prilozit mobil ku grcode,oskenovat ho a prihlasenie do apk v tv prebehne automaticky.

vladojarvj
Registrace: 11/2013

@ vladojarvj

Podarilo sa musel som ísť cez druhý telefón.Ďakujem R^

janettek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra