![]() |
|
SkyLink Live na Android tvJiž k dispozici pro Sony a Philips Android TV.Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live na Android tvPro jaky model rok |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live na Android tvOvšem to ovladání je katastrofa, pořád se tam cpe to jejich řazení kanalů, nemožnost si vybrat a seřadit kanály podle sebe![]() |
looklook
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live na Android tvJá spíše řeším, že ze Skylink Live TV nedokážu dostat Full HD, pouze 720p obraz. Nikde jsem ale uspokojivé informace nenašel. Internet mám dostatečně rychlý i na 4K stream. |
pflidr
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live na Android tvTak jsem to zkusil v me SONY a docela to jde,akorat skoda,ze si nemuzu seřadit programy podle sebe.A další vec me stve,ze mam v kuchyni settopbox Tesla TEH-500 a tam ho pouzivam Skylink Live a jde jsem aplikace která se stahuje do mobilu,ze tam nejde appka která je ted prave do android tv,takze programy musim prepinat mysi od pocitace. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
@zertTak pro SONY to jde odvodit z čísla modelu. "FAB5" má KD-55XE9005, XE je tuším modelová řada 2017. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasDíky jenom panák to má od 2019 |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
Fajn spravaMam philips a apku som mal z google play a sla ovladat len s mysou. Presiel som do Kodi ale pri slabsom internete stale nacitavala.Tak dufam ze priama apka nesklame![]() |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
@Jurikrteczek tu niekolko krat daval k dispozicii neoficialnu appku pre android tv ktora ide super. Uz ale teda asi nie je potrebna. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
SancaAk teda ta nova skylink appka pre Android TV nejke na verziu 7, tak skus kontaktovat krteczek nech ti posle tu jeho neoficialnu appku, ta na Android TV 7 isla urcite |
radolaco
![]() |
|
RE: SkyLink Live na Android tvJá nechápu proč nemůže být stejná aplikace, jak na TV tak do mobilu. Buď je jiná na mobil a zase jiná na TV smart. |
Sanca
![]() |
|
RE: SkyLink Live na Android tvAppka pre android tv musi byt prisposobena na ovladanie dialkovym ovladacom. Ale nemusi byt zasadne ina, myslim ze aj MAgio Go je uz jednotna pre android aj android tv. A mozno aj tato nova skylink live appka. Akurat mi je divne ze by nepodporovala android tv verziu 7 ako pises. Si si isty ze ten tvoj tesla box nema android tv ale mobilny android? |
radolaco
![]() |
|
@radolacoVerzi 7.1.2 má, ale bohužel mobilní android a to mě stve,potřeboval tu android tv |
Sanca
![]() |
|
@SancaJa mám dva android tv boxy: Alfawise a X96 mini, oba s Android 7.1.2, no na prvom ide Skylink Live aj Magio Go a na druhom nie. Pomohol som si tak, že som do druhého boxu nainštaloval starú apku Magio Go, ktorá záhadne ide. Čiže v o.s. Android asi chyba nie je, keď oba boxy ho majú ten stý. Niekto minule písal, že príčina je v DRM. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
Skylink live android tv OSSkylink live android tv OS na Xiaomi mi box s oficiální android tv v google play to pustili pro tv Panasonic a Philipsale pomocí odkazů funguje na Xiaomi mi boxu sledujte fb kde se tomu venuji již více let Nezaměňovat android box a android tv jde oto že aplikace se stáhne taková podle toho jaký přečte zařízení Pokut vývojáři dali do aplikace ovládání pro android tv bude fungovat na android tv s ovladačem Pak tu je DRM widevine které brání některým tv boxum tvářící se jako android tv ale je to tablet na fotil v krabici s HDMI to je celé k pochopení android tv OS má vsobe Chromecast což je ověření že je to televizní certifikovaný android od googlu pro iptv vod služby !zde se tomu venuji od začátku voyo na androidu https://www.facebook.com/606631599386312/posts/2575113495871436/?sfnsn=mo |
Djradek
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@DjradekNešlo by to napsat v nějaké srozumitelné řeči? Díky. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@DjradekJá jsem Skylink live na Xiaomi mi box s Android TV zatím v nabídce Obchodu play nenašel.. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live na Android tvJa mám nejaký android Mbox stiahol som Skylink live archív ide sem tam sa sekne obraz ale sa dá pozerať ale na živo seká obraz skoro stálenedá sa to pozerať,Box pripojený lan kablom.Horizon ide bez sekania je tam 6 android tak asi preto. |
janettek
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |