![]() |
|
Přijímač DvbT-2Zdravím vás,přítelé!Mám takový skromný dotaz. Existuje nějaký přijímač na příjem dvb-t2,který by po nahraní pořadu na USB/HDD uměl i vystříhat reklamy a jiné nesmysly? Myslím tím přímo v přijímači tak,jak to umí DVD Rekordéry. Děkuji všem za konstruktivní odpovědi! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Přijímač DvbT-2Bylo to tady nedávno, ty linuxové asi ano v pluginech jako je moviecut a pod. Kdo to myslí vážně na archivaci, tak to udělá v pc...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanděkuju za odpovědˇ!Linux by tatˇka asi nezvládl... Docela dlouho mu trvalo,než se naužil "Editovat" nahrávky v DVD Rec (Panasonic)...Nahrá si všelijaké dokumenty z Prima Zoom a pak ho to (zatím)baví editovat a ukládat.Je už v důchodě,tak.... Ještě jednou děkuju!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96Linuxové přijímače to zvládnou a není to ani tak těžké. Jen to nefunguje jako u DVD rekordéru Panasonic (také jeden mám), ten jednoduše smaže třeba začátek a konec (za pár vteřin hotovo), ale u linuxových přijímačů se ukládá celá vystřižená nahrávka, a pokud se čte i zapisuje z/do stejného úložiště, tak to je docela pomalé (nejlépe tedy číst z interního HDD a zapisovat na externí).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
a samozrejmestrih interne na disku vie kazdy technisat bez toho aby si musel pluginovat a prehravat medzi diskami a neviem co este![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Panas taky k dispoziciPokud je zvyklý na Panasonic, tak DMR-UBC70EGK. V Mediamarktu v Drážďanech za lidových 450,-€. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 688 |
![]() |
|
Panas taky k dispozici![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
chlapidíky všem. Hlavně sa nehádajte... Je to zbytečné![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Přijímač DvbT-2Jenom pozor, je to zaznamenané v h265. Aby to střihový softvare v PC zvládnul. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Dagy2Ano, jednoznačně musí " pluginovat " /ten výraz se mi moc líbí/, já teda nevidím rozdíl, jestli to bude dělat přes menu v technisatu, nebo přes plugin v linuxu, ale když myslíš že musí, tak asi musí...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Přijímač DvbT-2Ještě se dá také připojit do AV vstupu rekordéru přes scart set-top box, ale pak se musí nastavovat na obojím časovač, trochu nepohodlné. To jen kdyby trval na zachování toho rekordéru. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 327 |
![]() |
|
![]() |