, sekce: Zkušenosti |
|
Iptv SmartersZdravím.Můžete mi někdo poradit jak nainstalovat aplikaci iptv smarters do smart tv Samsung.V android boxu ji mám, ale do tv mi to nejde.Díky. |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 150 |
|
|
@taipan1Samsung má vlasní operační system Tizen, a do toho žádná androidní apk nepůjde. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 974 |
|
|
RE: Iptv SmartersJenom pro ino - Android má jen SONY a Philips. V LG najdeš WebOs. |
konas
|
|
RE: Iptv SmartersSamsungy v Tizenu podporují jinou appku a sice Smart IPTV. Udělá v podstatě stejnou službu,ale je za mírný poplatek.Je ovšem taky pravda,že IPTV Smarters je propracovanější a nabízí toho o něco víc. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
|
|
KonasTo je fakt, ale proč mi ten číňan tvrdil, že to půjde. |
taipan1
|
|
@taipan1Možná Číňan měl jen základní informaci že TV má OS, a různé druhy neřešil. Samsung je korejský, takže příště asi hledat korejského prodejce. |
konas
|
|
konasTak dík.Naťukam to zase do android boxu. |
taipan1
|
|
RE: Iptv SmartersNevěš hlavu a dej si do vyhledávače: Iptv Smarters for Samsung. Nějaké odkazy tam vyskočily, včetně návodu na YT. Možná nějaký fígl existuje, i když to může být ještě pro starší Samsungy s Androidem. |
konas
|
|
RE: Iptv SmartersV samsungu používám tu aplikaci smart iptv za poplatek kolem 5 euro a spokojenost |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 359 |
|
|
@taipan1Protože chtěl prodat? |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
|
|
MichalnewJá od něj kupuju už delší dobu, ale chtěl jsem to zkusit do tv.Jinak od tohoto číňana to šlape parádně. |
taipan1
|
|
@taipan1ked ako pises ze ti to poradil, od neho to slape paradne, beries od neho veci dlhsiu dobu, davas mu zarobit a ides potom ziadat o radu sem ? To je nejak divne sefe, nie ? |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
|
|
@ivanTak nějak mám pocit, že tazatel i prodejce před 4 roky nepostřehli přechod Samsungu na Tizen. |
konas
|
|
konasKoupil jsem smart tv pred týdnem, nikdy jsem ji neměl, tak jsem nevěděl, jak to funguje. |
taipan1
|
|
@taipan1A proč nepoužiješ tu apku Smart IPTV, pokud tam jde nainstalovat? Ten playlist jde do toho dostat přes správně napsaný odkaz. |
Fucik
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 7 |
|
|
RE: Iptv SmartersSmart iptv používám tři roky ,kolem 150 Kč stala aktivace a je tam i návod je to jednoduchý a funguje obstojně |
krejzaZ
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 95 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|