![]() |
|
Legendární show Tutti fruttiLegendární show Tutti frutti se zřejmě vrátí...Franck, ty zúfalec... Čo to tu propaguješ za "úchvatné programy"??? Táto mimoriadne nepodarená záležitosť s moderátorom Hugo Egon Balderom bežala na RTL či ako sa to vtedy volalo v Nemecku a bola to vždy neskutočne primitívna záležitosť. ![]() ![]() ![]() Predpokladám, že originál a tým pádom "báječný, jedinečný a skvelý" pôvodný taliansky originálny z tejto akože produkcie bol ešte väčší SHIT ako podobná a drvivá väčšina "úžasnej" talianskej produkcie ktorú nám tu za podpory miestnych moderátorom vnucuješ... Kam až hlboko si klesol keď na odbornom satelitnom fóre propaguješ tento sexistický nepodarený nezmysel??? ![]() ![]() ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
Legendární show Tutti fruttiParabola Blesk |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttino jo aj nas media krmili 3 roky tym klamstvom, ze vacsina britov chce ostat v EU a ze to referendum bol omyl dna. Vo stvrtok dostali vsetci eurohujeri jasnu odpoved od volica v anglicku, co teraz bude nove klamstvo?![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Hezky že někdo otevřel toto témaCage - Naprostý souhlas![]() ![]() liquere - sis trochu spletl web ne ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 104 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttiJa s tymi clankami problem nemam, co ma nezaujima, to necitam a ani nevidim dovod sa nad tym rozculovat.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
@liquereNevím kdo tě čím krmil. Já jsem naopak ze všech news tv, které sleduji slyšel za ty roky jen to, že výsledek případného druhého referenda by byl nejistý. Šlo jen o tom, zda nějaké bude, teď je jasné, že ne. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@tekapono vidis a ja som pri kazdej demonstracii ktora bola za zotrvanie v EU poceul komentare ktore 5x navysili pocet zucastnenych a hovorili v vacsine volicov, kedze sa rozhodlo cakam na nove klamstva....![]() Hlavne tie stre ska.... na ARD a ZDF. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereTo posoudit nemohu, německy neumím a tudíž něm. TV nesleduji. Dlouhodobě jsem žil v UK, proto mě i tato problematika zajímá. Sleduji nejvíc CNN, Sky news a BBC. NIKDY jsem ani na jedné z těchto TV neslyšel to co píšeš. Naopak, v reportážích vždy upozorňovali na to, že spousta lidí názor nezměnila. Dokonce si vybavuji rozhovory z lidmi, kteří byli proti a teď už jsou pro vystoupení z EU. Když byly demonstrace v Londýně proti Brexitu, tak o tom samo reportovali ale nezdálo se mi to zkreslené, centrum Londýna bylo brutálně přeplněné lidma, to každý viděl, z leteckých i jiných záběrů. |
tekapo
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti frutti...navíc mnohdy demonstrovali v jednu dobu odpůrci i příznivci brexitu, což v tv jasně uváděli |
tekapo
![]() |
|
@CageNa tú dobu to bola super show, farancka nechaj na pokoji a buď rád, že spolupracuje z redakciou.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttiak by nespolupracoval bolo by lepšie už len slová zrejme vráti hovoria za všetko |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttija clanky nectu tak sem si myslel ze jde o detskou show |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttiPrečo nie, dnes to budeme mať aj v hádé.Inak neviem, Rtl má nejaký archívny kanál? Majú všelijaké kanály, mohli by pustiť nejaký archívny, ktorý by mohol mať dokonca aj to staré logo, na mktoré pamätáme z oných čias.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttiJe každého věcí, co-kde-jak sleduje...Kdysi (před r.1989), jsme např.ve Slezsku,doslova hltali sestřihy ze satelitní televize (byla to neděle 17,30h?), dávané na TVP (dále též Studio 2 , Kino noczne...atd).Ano a proč ne? Od pozdější Tutti frutti, přes milostné pozdravy z kožených kalhot,až po soudružku Emanuellu ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttiSoudruzka Emanuela aspon pichala intelektualne, nie ako tie dnesne skeble ..![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@hdpeAj papa smerf s jeho komunitou bol zaujimavy. Niejaky smoulovia absolutne ko. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttijo pocasicko a pericko to bylo... |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttimohli by to dat v povodnom obsadeni, ovocinar H.E.Balder bude asi penzista a tie baby maju asi 50-ku, ale mozno by ukazali nejake vytahane kozy, teda ovocie po zaruke![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttiAle, niekedy sme boli blby, hltali sme vsetko nove zo "zapadu", ale teraz z odstupom to vidim uplne inac. |
Kasr
![]() |
|
@Kasreste sme zhanali 3D papierove okuliare aby sme videli baby v 3D, to je tak ked nam komunisti nechceli niekedy pekac ukazat![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
![]() |
|
@kratosSkoda, ze to nebolo v 6 D, to by ti aj perom hybalo. |
Kasr
![]() |
|
@Kasr![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 104 |
![]() |
|
@Kasr6D format nepoznam, asi nejaka novinka![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
![]() |
|
@kratosPo 5D nasleduje co? |
Kasr
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttije potřeba se tu na Francka vyzvracet. Bravo, jen tak dál.![]() ![]() Tutti frutti byl primitivní pořad, ale krátce po revoluci jsem hltal každý náznak erotiky v bedně jako každý z nás, a to včetně kožených kalhot nebo zrmzliny na klacku. :) VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Legendární show Tutti fruttiNa tomto webu se chci nejen něco nového dozvědět,ale se i případně pobavit. K možnému návratu tohoto pořadu mohu konstatovat,že bych už neměl pravděpodobně v žádném případě zájem. Doba je jinde a můj věk taky. Což ovšem nic nemění na tom, že jsem tu německou verzi co se u nás vysílala pravidelně sledoval. No a co mě osobně teď pobavilo je kompletní historie tohoto pořadu v aktuální zprávičce.![]() |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 298 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |