Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV Panasonic TX-50GX700E

Zdravím příznivce panáků -pokud někdo má tuto tv jaké jsou zkušenosti -díky za postřehy

p

p

Kaja
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Panasonic TX-50GX700E

Len zbezne mi presiel rulami a nejak mi chybal jas, pri rychlich scenach sa mi zdal obraz neostry a ty co maju radi FastScan tak tento model ho tusim vobec nema.

ivan
Registrace: 8/2017

@ivan

a ked sme uz pri tom vies mi povedat ktory led TV ma pri rychlych scenach /hlavne sportovych/ obraz ostry velmi ma to zaujima
dakujem

vlado 07
Registrace: 8/2016

@vlado 07

dobry chytak ten LED :-)

ivan
Registrace: 8/2017

@vlado 07

TX-50GX700E má 50Hz panel. Na 100Hz by to bylo lepší, ovšem za delší peníz. Na 50HZ panelech se výrazně projevuje práce procesoru - co nedopočítám, to rozmáznu.

konas
Registrace: 12/2014

Takže OLED od Panasu

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Ale zase - ty nejlevnější OLEDy, tedy podle recenzí,taky nic moc extra

konas
Registrace: 12/2014

Samsung 55nu8002,100hz,všim sem si,že při celkovém pohledu-přihrávka přes kluziště-je vidět puk,ale běda když švenkne kamera,je vidět čáru,totéž u filmu,zaběr z blízka a švenk-máznuté,ale může to být i kamerou-neb některých těchto artefaktů jsem si všim u bývalé plazmy,no vrchol je poslední moda radoby režisérů-takový ten mlžný opar v některých scenách,udajně umělecký novum,možná to je i starýma očima,ale já potřebuji ostrý obraz,na druhou stranu-na 32"50hz mi to uniká-takže i velikost obrazovky? :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

ano, na 55" je rozmazavanie a trhanie v pohybe podstatne viditelnejsie ako na tv do 40", aj preto sa v tychto mensich rozmeroch vyrabaju uz len 50hz tv.
V mnohych pripadoch su tieto problemy urcite sposobene aj nekvalitnou kamerou, sam pises, ze si si to vsimol aj na plazme, kde je cas odozvy minimalny, no je tiez dost mozne aj to, ze ten samsung 55nu8002 nebol v ramci auto motion plus nastaveny tak aby to vyhovovalo tvojim ociam :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

....

Ide o to, ze pri tom 100hz samsungu je moznost nastavit redukciu rozmazavania 1 - 10, tam sa kludne moze drbnut maximum.. 10, pri 50hz samsungu moznost toto nastavit nie je. Naviac na 50hz samsungu su pri redukcii trhania nastavenom na 1 - 2, nepravidelne zaseky, cize nastavenia automotion plus su na tom tv nepouzitelne. Samozrejme ked su tieto nastavenia na 100hz samsungu vypnute, alebo na 0, neda sa ani tam ocakavat nejak extra lepsi pohyb

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

Automotion-vypnuto,nejlepší nastavení,u normálního vysilání je to k ničemu-naopak,sport sleduji ojediněle,sleduji sousedy s 50hz-je rozdíl a velký i tak,ale člověk o tom musí taky vědět-v hospodě 4tv,na ani jedné si toho lidi nevšimnou,všechny 50hz,je to i o pocitu a nastavení jednotlivce ,v klidu! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

pre mna to nastavenie k nicomu nie je, ale ako pises, je to subjektivne, mne v samsungu najviac vyhovovalo nastavenie redukcie rozmazavania na 10 a redukcie trhania na 2, rozdiel bolo vidiet v rychlych scenach a este viac na videu s beziacimi titulkami

jozef BA

Panasonic TX-75GX942E

Ahojte, plánujem prejsť na väčšiu obrazovku (momentálne Samsung 60ks7000 ). Má niekto z Vás skúsenosti s týmto modelom? Predajcovia u nás majú uvedené, že je to Direct Led, pritom je to len Edge led, s lokálnym stmievaním pro. Zaujímalo by ma hlavne zvládnutie čiernej (hlavne v tmavých miestnostiach), pohybov a stmievania. Na nete som našiel len jeden zahraničný test. Momentálne vedie Samsung QE75Q70R pred Sony Bravia KD-75XF9005.
Ďakujem za odpovede.

gcs9058
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra