![]() |
|
Internetova radia KODI VU Zero 4KMam tu dotaz na uzivatele zera 4kFunguji prosim nekomu v kodi na tomto satu internetova radia nebo je tu stejny problem s kodekem jako u prehravani avicek a divixu. Na octagonech pri stejnem nastaveni vse funguje ale na zeru v kodi prehravac hraje ale zvuk zadny. Diky za pripadne info. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Internetova radia KODI VU Zero 4KMáš nainstalovaný poslení addon Radio? |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Internetova radia KODI VU Zero 4K..konkretně pro česká a další rádia - Poslouchej radio. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@bistroOctagon pravděpodobně myslíš 8008 je Hisilicon chipset, VU+Zero 4K - Broadcom !!! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Internetova radia KODI VU Zero 4K@konasneptam se na addony,pisu o tom ze mi pri stejnem nastaveni v octagonech radia hraji ale v zeru je ticho ikdyz prehravac evidentne hraje. Je uplne sumak jestli pustim,ab radio,radiozurnal,jemne nebo rockove radia. Takze jestli pouziji takovy addon nebo makovy je uplne jedno,jen jsem chtel vedet jestli ty radia nekomu v zeru 4k hraji v kodi. |
bistro
![]() |
|
vu duo 4Kno ja som teraz testoval SHOUTcast2 a prehrava ale nehraje len nejake praskanie na pozadi.kde stiahnem rovnaký add-on ako použivaš ty? Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,
|
Stabo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Internetova radia KODI VU Zero 4K@StaboStaci vyzkouset Poslouchej radia,nebo play.cz je to uplne šumak,proste at vyzkousim jakekoliv radia tak neleze ven zvuk z zadneho radia,pouze jen hraje prehravac.Nepotrebuji aby nekdo testoval radia ktere poustim ja. Duvod meho dotazu byl uplne prosty. ,,Funguji prosim nekomu v kodi na tomto satu internetova radia? ,, |
bistro
![]() |
|
@bistroVyzkoušel jsem v Kodi na play.cz asi deset stanic a normálně hrají.Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Internetova radia KODI VU Zero 4K@digidikDiky za test,to jsem potreboval vedet a pouzivas jakou image? |
bistro
![]() |
|
@matchboxxTo znamena ze pokud ma zero 4k chipset Broadcomtak neprehraje internetova radia? Kdyz napises A tak k tomu napis i B jinak je tvoje reakce bezpredmetna. To ze tam jsou rozdilne chipsety se vi a ze zero 4k neprehraje avicka a jine stare videosoubory se taky vi a pokud to nejak souvisi i se zvukem internetovych radii to opravdu nevim tak se necham rad poucit. |
bistro
![]() |
|
@matchboxxTy se s nami nepodelis o tu informaci? |
bistro
![]() |
|
![]() |