![]() |
|
Skylink Live TV - problémyZdravím,se Skylink Live TV mám následující dva problémy, které se mi nedaří vyřešit. Tak bych se rád dotázal, zda jste na tom podobně nebo je problém u mě. 1. Nedaří se mi z aplikace v PC ani v TV dostat rozlišení Full HD, pouze HD Ready - 720p. Na Full HD/4K Televizi tak obraz není ostrý, ale lehce rozostřený, protože dochází k vyhlazování a dopočítávání obrazu na Full HD. Nelíbí se mi to. Internet mám dostatečně rychlý i pro stream 4K z Youtube/Netflixu, takže tím to není. 2. Každý večer cca od 19:45 - 20:15 do cca 22:00 krátkodobé zasekávání služby na TV, občas úplné zamrznutí a nutno návrat zpět do menu a načtení programu znovu. Nestíhají jejich servery? |
pflidr
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
@pflidr"2. Každý večer cca od 19:45 - 20:15 do cca 22:00 krátkodobé zasekávání služby na TV, občas úplné zamrznutí a nutno návrat zpět do menu a načtení programu znovu"U me včera přesně to samé Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - problémyCo chcete mate IPTV/OTT sluzby a bohuzel pokud je internet u ISP vytizeny muze se stavat ze kolisa rychlost a tyto sluzby jsou nepouzitelne. Bud je problem u ISP nebo je problem u poskytovatele sluzby IPTV/OTT. Ja na satelitu nepozoruju zadne problemy a vsechno slape jak ma![]() ![]() Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
@Libor731. tuším že Skylink na internetu ve vyšším rozlišení vůbec nevysílá2. Já jsem přesně z tohoto důvodu Skylink Live TV zrušil. Záseky každých cca 30 sekund a kvalita zvuku tak 32 kbit nebo ještě méně. T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMPoužívám to mimo ČR. Bohužel nemám možnost zapojit parabolu. V čase od 20 cca do 22 je to pravidelně s problémy.Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
@Libor73Aj ja som si myslel, citujem: "Internet mám dostatečně rychlý i pro stream 4K z Youtube/Netflixu, takže tím to není." A nakoniec som prišiel nato, že áno. Takže problém hľadaj tam.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - problémySKylink Live pouzivam teraz mimo sr. Po nahradeni RPI3 za RPI4 so 4GB pamatou ide bez problemov. Predtym vo spomenutych casoch sekal. Rozpisenie ovplyvnovat neviem, ide myslim konstantne v 720p. Ale pre 40 palcov TV to celkom staci. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
Re: skylink livetvSkylink live ma rozlisenie u HD programov 720p a 4 Mbit/s u SD programov 2,4 Mbit/s. U niektorych HD programov vysielanych zo satelitu je kvalita obrazu porovnatelna.Zalezi aj na tom cez co sa pozera, ak ma android box silne parametre tak sekanie nerobi, KODI je narocnejsie na silnejsi internet. Original apka v iphone aj PC je stabilna. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - problémyDíky moc za reakce. Předpokládal bych, že bude taková služba ve Full HD, stejně jako O2, Horizon GO apod., ale co už...Internetem na mé straně to opravdu nebude, protože v době, kdy mi Skylink Live TV seká, a to v podstatě každý večer ve shodný čas, tak mohu v tu samou dobu streamovat Youtube 4K nebo HBO GO Full HD. Je pravda, že obě služby bufferují video do paměti dopředu, což Skylink Live TV očividně nečiní, ale i tak jsem prováděl monitoring a měření připojení v době výpadků a s internetem nic nemám. Žádné ztráty packetů ani výpadky pingu na cílové servery (zkoušel jsem i velké packety) v době, kdy Skylink Live TV blbne... asi jim tedy nestačí kapacita. Jinak na routeru žádné QoS nemám upřednostněné, o žádné zahazování packetů apod. se tedy nejedná. Tak jsem rád, že teď vím, že to máte také... Jinak na vysvětlenou, mám satelit natažený pouze do obýváku a na druhé TV v pracovně používám online stream, proto jej používám poměrně často. |
pflidr
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - problémyPro doplnění, zda by to mohlo být vodítko, internet mám VDSL O2 Stříbrný - až 50 mbps. |
pflidr
![]() |
|
@JuriKeď mi klesla rýchlosť internetu pod 7 Mbt, tak HD programy Magio Go sekali. A ty píšeš, že stačia 4 Mbt. Odkiaľ to máš? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - problémypflidrJa tu sluzbu sleduji temer kazdy vecer na Tesla mediaboxu a problemy nemam. Optika Poda Na jake to mas tv? |
BO1922
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - problémyA co pak je to za značku Tv??? ta tvá 4K ??? |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - problémySamsung 40" 4K s OS Tizen z roku 2018. Přesný typ z hlavy nepovím :) |
pflidr
![]() |
|
Re: Skylink live TV4 Mbity v skylinku boli medializovane (satelitnatv, myslim aj stranky skylinku a v odbornych recenziach atd.) samozrejme v niektorych aplikaciach to zobrazuje napr. pri nastaveni KODI. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
pflidrked mas aj satelit a skylink live ako doplnok, co ti robi problemy, nestalo by za to pouvazovat nad streamovanim z vlastneho prijimaca? Ja som to tak mal urobene doma s VUplus duo a RPI, fungovalo vyborne. Just idea ... |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
pflidrMám internet přes WiFi (20 Mbit) a zatím nikdy problém..Samsung 65" 7172 a Samsung 43" 7092 i Hyundai 24" nemá problém... používán Skylink live a HBO go,hledal bych u připojení, když ti to dělá na 2 různých zařízeních.... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
![]() |