Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo mísu, zaseknutý android box v recovery mode

Po delší době jsem vytáhl ze skříně starší android stick do tv s androidem 4.2.a chtěl jsem ho zapojit synovi na jeho tv s tím, že by na tom používal YouTube. Stick však rovnou naskočí do recovery mode. Zkoušel jsem ho dát přes recovery do továrního nastavení,ale pokaždé se objeví opět recovery mode s panákem na operačním stole. Neví náhodou někdo co s tím? Když jsem box naposledy použil, někdy v létě, fungoval normálně. Pak jsem si koupil nový Tesla box s androidem 8. Díky za případné rady.

acce
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@acce

V době kdy se dá v číně koupit nový za cca 250 korun se to asi ani nevyplatí opravovat.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

coze ?
normalne da na microSD img pro ten box a hura.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: Mimo mísu, zaseknutý android box v recover...

Zkoušel jsem na stránkách výrobce najít firmware, ale tam už ho odstranili. Vzpomněl jsem si ale že jsem si ho zálohoval do PC. Tak jsem mi stáhnul na microSD kartu, ale stejně se mi ro nepodařilo rozchodit. Stále panák leží na stole a přes něj nápis Žádný příkaz. Možná by si s tím někdo s většími zkušenostmi poradil, ale já zas takový odborník nejsem. Nejspíš to udělám jak mi radí JanM.

acce

Pokial to ma zamknuty bootloader, okrem tovarenskeho fw tam nic ine ani nenainstalujes. Skus napr. popozerat forum freaktab, tam sa specializuju na podobne boxy.
Avsak, ked to ma este Android 4, kopa aplikacii uz na nom nepojde, preto by som sa s tym netrapil a hodil ho do kosa.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@lucabrazza

Děkuji. Jak říkáš. Proto jsem si koupil nový box s Androidem 8. Myslel jsem že ten starý ještě na YouTube stačí. Tovární nastavení by mi stačilo, ale bohužel se nemohu dostat z recovery mode. Takže asi půjde opravdu do koše. Chtěl jsem mu dát ještě šanci důstojně dožít :)))

acce

@acce

Poznam ten pocit, odkladam doma nejake veci, ze im raz este dam sancu...len akosi sa k tomu uz neviem dostat. :)

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Ano, elektronika stárne rychleji než my :)

acce

@acce

A některé věci jsou tak levné že ani nemá smysl je opravovat. Třeba mi se podělala PC myš, tak jsem koupil za stovku novou.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

Ono to bohužel kolikrát platí i u větších přístrojů. Např., pračka, lednice atd. Kde jsou ty časy kdy jsme se divili Němcům, že vyhodí téměř novou televizi, když jde ještě opravit.

acce

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra