Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TRJKA na 23.5E

Towercom: pustili to na kartách RTVS,704x576,hnus :8) Rv
uživatel
rsat
Registrace: 1/2008
Příspěvků: 195
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně
 

@EnoSat

Nemyslel Melog IPTV Antik?
uživatel
tekapo
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 736
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tekapo

Trojka HD má byť aj v AntikSATe na satelite.

VU+ Solo 4K, VU+ Zero, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X, motor BigSat SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7A
uživatel
kostik123
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 8 984
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kostik123

A kde se vzala tato info? Antik na svém webu uvádí Trojku pouze v IPTV, přes satelit ji tam nemá ani SD ani HD.
uživatel
tekapo
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 736
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TRJKA na 23.5E

Bohužel do teď mě všechno šlapalo mám Českou i Slovenskou Skylink kartu a Vantage 8000 S HD, kde obě karty mám v univerzální čtečce. Nějaký chytrák vymyslel, že nové programy už nepojedou v univerzálních čtečkách. Takže u STV 3 mám tmu. Jestli si myslí, že kvůli tomuto budu kupovat modul pro Skylink karty tak to ani náhodou jsou to ,,lichváři", kteří tahají z lidí peníze. STV3 zatím jede u Digi, kde platím celou nabídku se slevou, kterou mě dali a navíc je tam vše co potřebuji Skylink mě může být ukradený s tou jejich politikou.... :)) Zlaté Digi žádný servisní poplatek...
uživatel
patera
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 169
Odpověď v diskusním vlákně
 

@patera

To len Ty myslíš, že u Digi CZ nie je servisný poplatok :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 876
Odpověď v diskusním vlákně
 

@patera

To ze ti stv3 nejde, zatial nijak nesuvisi s vyssim zabezpecenim.. ako a ci bude stv3 viac zabezpecene sa uvidi 22.12
A btw, to tebou vychvalovane digi ti snad ide v univerzalnej ctecke? :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

a snad tebe to digi v uni nejde ? :)))
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 230
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

Tak ano, ale mna nerataj :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

no ved preto. :)))
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 230
Odpověď v diskusním vlákně
 

@MinionJedi

Je to jen a jen tvůj problém, že neladíš SD programy. Není nutné nás informovat o tvé neskromnosti.

*******
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 730
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TRJKA na 23.5E

Na Astře 23,5 mi Trojku dekóduje i terestrická karta Plustelky.

*******
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 730
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TRJKA na 23.5E

ano kedze STV1,2,3 maju aj CAid 0668 (neoficialne aj TA3 - nie je urcene pre abonentov)

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
uživatel
EnoSat
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 288
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TRJKA na 23.5E

Už to sky link pustil. :8) R^
uživatel
rsat
Registrace: 1/2008
Příspěvků: 195
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE:TRJKA na 23.5E

V Digi2go 3 v HD.
uživatel
radbarto
Registrace: 11/2017
Příspěvků: 584
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TRJKA na 23.5E

uz tam ten magi spieva ci podravka ci co to je .... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 185
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TRJKA na 23.5E

Tak fastcan vse naladil, ale problém s pozici Ocko star z TP 12168/V stále pretrvava u me na Humax 5100s prijimaci, Ocko star na nove pozici nejede obraz a stále hlaska, ze není program spusten, na stare pozici jede normalne, zrejme je to zpusobene tim, ze Ocko star je nejspis na puvodni pozici Ocka v MPEG-2 z TP 12168/V. Na TV Samsung Ocko star bezi normalne. Něco je nejspis spatne nastavene, jinak si to nedovedu vysvětlit, proc se to chova takto z nove pozice u prijimace Humax Skylink ready.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 881
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan @jozef BA

tak to by som si rad kukol ako vam to ide v unicitacke s vlastnou kartou. no na maxikove dcwpk isto nie :D
uživatel
kloner
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 190
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kloner

jaj tak takych by vas boloooo, ze Vlado. :laughing:
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 230
Odpověď v diskusním vlákně
 

@patera

Ten slávny servisný poplatok u Skylinku je len spoplatnenie základného balíka. Strašne sa smejem, keď nehovoria o balíku Digital, ale o servisnom poplatku :))) Takže servisný poplatok u Skylinku = základný balík u Digi. Akurát cena sa tam zrejme líši.
uživatel
CABAL
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 50
Odpověď v diskusním vlákně
 

Jednotka a Dvojka bez označení HD

Teď jsem si všimnul, že na 23,5E se změnilo označení Jednotky a Dvojky. Nejsou už za názvy přídomky "HD", nicméně aspoň zatím jsou oba tyto programy šířeny ve full HD jako doteď. Proč ale Towercom změnil názvy?
uživatel
tekapo
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 736
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TRJKA na 23.5E

Trojka HD z 1.MUXu DVB-T2 ide pekne, no problém.
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 1 610
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tekapo

Asi idu vyradit sd verzie.
uživatel
Kasr
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 3 853
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Kasr

SD verze tam už roky nejsou
uživatel
tekapo
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 736
Odpověď v diskusním vlákně
 

@EnoSat

"ano kedze STV1,2,3 maju aj CAid 0668 (neoficialne aj TA3 - nie je urcene pre abonentov)"
-škoda že TA3 nejde aj s kartou RTVS

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
uživatel
digitals
Registrace: 11/2008
Příspěvků: 571
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

To už ale máš přeladěno, že? Na původním starém kanálu v DVB-T na MUXU 1 trojku HD nenaladím.

*******
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 730
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra