![]() |
|
TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníAhoj,potřeboval bych poradit. Nejde mi TV Samsung ( nová ) - je to pro kolegu přesný typ bych na vyžádání zjistil. Měl box od skylinku. Tedka si koupil modul pro Sky link Irdeto firma Smith , karta Irdeto 01 , v boxu jede v modulu ne. Pouze volné programy. na ostatních píše pouze program zakodován. Někde jsem četl , že by mohlo pomoci poslat zápisy ale to taky ani po hodině nešlo. V jiné tv jsem to zatím nezkoušel. Někdo prosím nějakou radu ? :/ Děkuji |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníJe karta v modulu správně zasunuta?https://www.skylink.cz/chybova-hlaseni-v-satelitnim-prijimaci |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníJeště video, sice je o tv JVC, ale u Samsungu to bude obdobné.https://www.youtube.com/watch?v=_9mX3NoVJCA |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@harry88Předpokládám, že máš modul správně zasunutý - lícem ke zdi. už jsem se setkal s tím, že se ho tam lidi snažili obráceně doslova narvat. Jestli jsi technicky zdatný, považuj tohle za bezpředmětnou poznámku.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníKarta tam je ok , když jsem viděl to video , tak mám takový pocit , že tam vždy problikne kod 107-4 - což by bylo jakési ověření karty - ale nikde jsem nenašel nic co kde "potvrdit" ? |
harry88
![]() |
|
@konasjo tímhle jsem si jistý že to je ok :-) |
harry88
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníProblémy je třeba postupně vylučovat.První krok by mohl být: zkusit, zda karta jede v modulu v normální přijímači se slotem CI+. Například v tom obchodě, kde modul koupil. Pak kartu nevydávat z modulu a jenom přesunout celý modul i s kartou a řešit TV. Problémů může být povícero. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínJá mám Dreamboxe takže to nevyzkouším , ale asi to pro začátek zkusím alespon v jiných TV , tu možnost mám. Pak bych eventuelně začal obcházet kamarady kdo má box s CI slotem |
harry88
![]() |
|
@harry88Jedinou radu co mám je Modul CAM 701 Viaccess Neotion s integrovanou kartou Skylink. Nic jiného v nových Samsungách nechodí korektně ....![]() |
vysočina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
@harry88V jakém přijímač karta funguje? Není spárovaná s přijímačem? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
@vysočinaŠpatně jste to definoval.Ne že nic jiné v Samsungu nechodí korektně, ale problém je v Samsungu, protože neumí chodit s dekodéry irdeto skylink. VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
@sirdaJe to originál box od skylinku , ale nevím přesně co to je zač. Musel bych zjistit. Případně , že to je tak jak říkáš. Jaký by byl další krok ? Resp. jak se to pozná , že to je spárovaný ? Je to umístěný v restauraci , víc bych zjistil asi večer. |
harry88
![]() |
|
Tv samsunk -modul skylinkTenhle problem mel kolega taky ma tv samsung --az ctvry typ modulu tv spolupracoval korektne.....Ma rada je vyskouset vice typu modulu. |
venous
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníPrej samsunk![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unlucky
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
@harry88Spárované karty bývaly v dotovaných přijímačích od Skylinku. Pokud by to byl tento případ, je nutné požádat Skylink o odpárování telefonicky a v době telefonátu musí být karta v tom samém přijímači. Ještě by bylo dobré vyzkoušet v tomto přijímači jinou funkční kartu. Pokud by ji vzal tak spárován není. |
sirda
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníSamsung je lepsi na pracky a mobil .....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereMyslis pračky na penize? |
Unlucky
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníno no no tei normalne na handry ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereJasne. Pracka na penize je Capi hnízdo |
Unlucky
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníTo nevim ja nie som zeleny patek ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníVysuň modul a zasuň zpátky. Mělo by proběhnout párování. V menu najdi nastavení běžného rozhraní a podívej se, jestli tv vidí modul a kartu. Pokud ano, přepni na program na frekvenci 12070H - třeba Sport 1. V menu znovu běž do nastavení běžného rozhraní, najdi správu cam a spusť update sw. Pokud vydíš jen text kodovaný kanál, neproběhlo správně spárování tv s modulem. Kdybys měl kartu napárovanou na dotovaný přijímač, psalo by to tuším E 17-13.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@liquereZeleny patek bude o Velikonocich |
Unlucky
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníSparovanou kartu urcite nemá, protože ma Dreambox. Pokud mas kartu s modulem spravne zasunutou v TV, zkus tvrdej restat TV, vytahni sitovou snuru ze zásuvky a po 15s jej znovu zasun do zásuvky, mělo by to pomoct, mel jsem něco podobnyho, kdy TV Samsung psal u kodovanychprogramu zakodovany program a FTA sli normalne, po zkontrolovani karty v jiné TV Samsung karta s modulem ok, vse slo normalne. Po zasunuti modulu a kartou do puvodni TV se to opet chovalo stejne, navíc TV nevidela modul v menu v beznem rozhrani CI, po restartu TV v zaplem stavu vse opet naskočilo. Ještě doplnim, ze jsem u te TV ped tim restartem provedl tovarni nastaveni a vse znovu naladil, ale chovalo se to porad stejne, pomohl az restart. Model Samsung TV byl 55 MU 7002, který ma externi tuner pripojeny k TV. Zkus to, třeba to pomuze. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníhele viac nebudem pisat ale to je stvrtok ci nie? Ja myslim to stado vyrastkov co po europe v piatok bleka na ulici ....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníJo vlastme :D :D |
Unlucky
![]() |
|
RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkčníV dreamu ji nemá, je to karta známého a ten ji měl v přijímači od skylinku. |
sirda
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |