Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV Samsung - modul Sky link - nefunkční

Ahoj,

potřeboval bych poradit. Nejde mi TV Samsung ( nová ) - je to pro kolegu přesný typ bych na vyžádání zjistil. Měl box od skylinku. Tedka si koupil modul pro Sky link Irdeto firma Smith , karta Irdeto 01 , v boxu jede v modulu ne. Pouze volné programy. na ostatních píše pouze program zakodován. Někde jsem četl , že by mohlo pomoci poslat zápisy ale to taky ani po hodině nešlo. V jiné tv jsem to zatím nezkoušel. Někdo prosím nějakou radu ? :/ Děkuji

harry88
Registrace: 2/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Samsung - modul Sky link - nefunkční

Ještě doplnim, ze CAM modul to byl ten fialovy SMIT s etiketou zamku a verze WAF s posledním sw z brezna 2018, coz je myslim sw s oznacenim 5000 v menu.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Hyper davas tomu emoce, to se mi libi R^

Unlucky
Registrace: 9/2019

Vyzkouset se musí všechno, pokud není karta sparovana v jinem prijimaci, tak by to mělo makat, pokud je, tak by tam mela byt hlaska E17 jak zde bylo zminovano, pak je potřeba kartu odblokovat v prijimaci s kterym je sparovana a to za predpokladu, ze majitel karty uz ma po dvouletem zavazku na akci od Skylinku, jako je třeba akce za korunu. Ještě dodam ze jsem se s takovym problémem u Samsung TV s kartou a modulem v mem okoli nesetkal, az před nedavnem u znamych, kdy se to po case nejak zblblo jak se říká.

HYPER
Registrace: 11/2010

@harry88

A nastavil jsi v menu ladění satelit?U jednoho známého to byl jediný problém.Mám Samsung a fialový Smit v něm fuguje.

jjery
Registrace: 12/2012

Díky všem za reakce, dneska jsem tam dal jinou kartu o které jsem věděl že je 100% nespárovaná a hnedka se to rozjelo....takže jdu zařídit odpárování....ještě jednou díky všem...

harry88
Registrace: 2/2012

@harry88

Doufam, ze ti za to kamos da aspon free konzumovaci listrk na cely vecer.

Unlucky
Registrace: 9/2019

@Jjezevec

pleteš se ja mám fialový modul skylink irdeto a šlape jako hodinky

Pavel1975
Registrace: 4/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra