![]() |
|
Error v Enigma2 VU+UNOAhoj, chtěl jsem instalovat doplněk a po jeho instalaci se mi objevila následující chyba: Některé pluginy nejsou dostupné....."Module object has no attribute create unverified context" Přitom se mi po instalaci souboru zobrazilo, že byla instalace úspěšná. Setkal se s tím už někdo? Díky |
oploplo
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Error v Enigma2 VU+UNOto máš staré uno ??? ak áno tak malá pamäť ....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Error v Enigma2 VU+UNOtusim ginko je dobre na pamat, alebo flashexpander a pod.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Error v Enigma2 VU+UNOVe skutecnosti je to jinak, to ze se plagin cely naistaluje jeste neznamena ze musi fungovat. Hlaska znamena ze se plagin pokousi neco stahnout pres protokol https, ale samotny python to zrejme nezvladl, neumi to. Je mozne ze bude stacit aktualizace samotne enigmy nebo budes muset pouzit cele image podstatne novejsi, pokud pro Tvuj stb existuje.p.s. v kazdem pripadku to znamena ze plagin byl naprogramovan na novejsi enigme (s podporou https) nez na jake se pokousis plagin spustit. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
@chocholosAhoj, ano je to staré VUčko, tak nejdříve zkusím uvolnit paměť a pak instalovat novější softy. |
oploplo
![]() |
|
RE: Error v Enigma2 VU+UNOjo... problém máš že je plná pamäť .takže odporúčam použiť usb-čko na rozšírenie .pri starom une nedávať openwbif a skin ktorý používaš na externú flesku ,lebo pôjde do kolien na to bacha .... to mi ver ...![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@chocholosMám tam Image Openblackhole 0.1; Enigma 3.9.6; Python verze 2.7.3 |
oploplo
![]() |
|
RE: Error v Enigma2 VU+UNOPriznavam se ze nevim jestli lze do pythonu 2.7.3 pres nejaky modul dostat podporu pro "unverified context", mozna je jen python v openBH 0.1 nejak orezany. Ale jedno vim, a to ze OpenBH ve verzi 0.1 je rok 2015 a to je docela dlouho. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Error v Enigma2 VU+UNOTak jsem se na různých zahraničních fórech dočetl, že máte pravdu v podstatě všichni. Jedná se o zastaralý soft + nedostatek paměti. Teď to musím nějak pořešit |
oploplo
![]() |
|
@maradonaMám na USB, ale když chci bootovat z USB, přivítá mě zelená. Jdu koumat, co s tím |
oploplo
![]() |
|
@oploploPamäťou to nebudeš mať, totiž čo Ti všeznalec maradona písal, je veľkosť flash úložiska. Keby si mal málo pamäte tak vypíše niečo iné. Chocholos Ti to napísal správne.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@peterskmáš to uno doma ??? tak netrep blbosti ....![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaTak Ti to preložím tú chybovú hlášku "Objekt modulu nemá žiadny atribút, ktorý vytvára neoverený kontext". Ak by bol problém s pamäťou tak vypíše inú hlášku. A keby mal málo miesta na flash disku tak mu ten plugin ani nezačne inštalovať. Alebo ak má nainštalovaný flashexpander tak mu ponúkne možnosť kde to chce inštalovať. Prečítaj čo napísal chocholos a pochopíš to. A keby si odpustil tie svoje sprosté "smajlíky" tak by som Ťa aj pochopil. Samozrejme ako inak, aj uno si práve teraz inštaloval.Ale zdá sa mi, keby uviedol hocijaký prijímač, tak Ty si ho už inštaloval.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@maradonaNo a ja som Ti nikdy netvrdil, že niečo nevieš nastaviť. Ale najprv premysli čo chceš napísať a potom to sem napíš, Ty zdielač ca modulu![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskpreto že to uno vlastním od samého začiatku ako prišlo na trh ... a vlastním daleko viac satelitov kde frčia image openxxx alebo VTI,B.H.,OE-2.5 ,ale to je môj problém.a preinštaloval som ho pred 4-týždňami a ak o tom nevieš tak pri tom une je to presne ako píše. ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaMůžeš mi s tím prosím nějak pomoci? Rozumím tomu očividně jako pes pastvě. |
oploplo
![]() |
|
@maradonaPríjemné sviatky aj Tebe![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
OploploHned mě napadla další pohádka, když jsou ty vánoce, "jak chudý rybář, i když králem se stal, ke štěstí nepřišel"...ted vážně. Nikdo neví, co to tam vlastně a jak, s tím unem děláš. Takže naflashuj nenáročný, poslední image na interní flash přes usb, může být openPLI, patřil mezi nejméně náročné image na pamět, vymaž co nepotřebuješ a zkoušej, co potřebuješ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@oploploTak Ti tu píšu, že nahoď si plugin flashexpander. Presuň tam niektoré pluginy a potom skús inštalovať nejaký plugin.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Error v Enigma2 VU+UNOrapapam pam rapapam pam hraju vsade, no teraz je najvacsia sranda, ze nikto nevie kolko mas volnej pamate, kolko tam uz mas pluginov, kolko ich tam je ako pozostatok havarovanych pokusov za tie 4 roky, ked je pravda tak stary img tam mas. takze ako pisali uz to plati.......Treba sa chystat na to ze od februara bude slobodna europa vysielat zase do obsadenenj Europy zo slobodnej Britanie ... ![]() ![]() ![]() ![]() Alebo bude bum bum bum vola Londyn ???? Jako za vlaky??? ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquere![]() ![]() ![]() |
oploplo
![]() |
|
NEOBOOTK čemu je slouží NEOBOOT? |
oploplo
![]() |
|
RE: Error v Enigma2 VU+UNOa proc tam nenandas cisty img a potom ten expander ? A az potom pluginy.Ak si urobis alebo uz mas komplet zalohu mozes skusat, kde to vazne? ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |