Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nefrčí mi trojka a TA3 na Skylinku

Včera som si predplatil na Slylinku základ digital a vypisovala mi na TA3 kodovaný kanál dnes už aj na práve spustenej trojke. Satelit mám asi 3r AB Cryptobox 650. Ostatné programy bežia normálne. Dal som aj zaslať záis na na stránke SL a nič. V satelitoch sa nevyznám možno je to iba jednoduché nastavenie takže ma tu nehejtite prosím.Karta č. 42 00 XXXX 648.

MiBo
Registrace: 5/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefrčí mi trojka a TA3 na Skylinku

Treba preklopiť ICE kartu na IRDETO.
Postup: Menu, Nastavenia, Cryptoworks (CAMenu), Typ: IRDETO

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

Vraz si do boxu novsi patch firmware - napr 650HD_V1.14.20433

Vlez do menu/nastavenie/Cryptoworks a stlac OK.
Prejdi na Typ,tam vyber Irdeto, stlac EXIT.
Potom sa ti polozka v menu/nastavenie premeni z cryptroworks na irdeto

ivan
Registrace: 8/2017

no chteli zakodovat tak ted to maji urcite prisli o 90% divaku treba i obcasnych. protoze i kvuli peti fta stanicim a astra 23 to stalo mit nekde na chalupe ci doma zadarmo.
navic ta3 plnila verejnopravni sluzbu co se tyce informaci pro slovaky a cechy ne jen domaale i v zahranici a ted o tu funkci prisla a budou muset divat slovaci jen na ct24.
a tedka jsem si uvedomil proc rtvs nema zadnou stanici dostupnou bez kodovani? dyt je to pro dobro slovenske spolecbosti doma ale i v zahranicu. tak male narody by meli podporovat deni o sve zi a ne ztezovat, i kdyz vlastne v dobe internetu neni tak dulezite jako pred 15lety, kdyz jde koukat i streamy.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@sioga_bs

Právěže na 23.5E je toho FTA tak málo, že téměř každý kartu Skylink má. Tudíž se nemusíš obávat, nepřišli skoro o nikoho.

tekapo
Registrace: 1/2016

Neprídeš o nič

masto
Registrace: 9/2006

Z toho si nic nedelej, me zase nejede Ocko star FTA volne na Humax 5100S z nového TP 12168/V. Prijimac me hlasi E38-32 služba není spustena. Proste nekde je zakopany pes v nastaveni. Uvidim az vypnou puvodni pozici Ocko star na TP Towercomu, zda se něco zmeni.

HYPER
Registrace: 11/2010

Cez menu/nastavenie/cryptoworks somsa viac nedostal nedalo sa tam viac nastaviť. Firmware som som hodil do googla hodilo mi stránku kde sú dve na model 650hd je jedno,ktorý použijem? https://cryptobox.sk/nove-fw-1-14-20433-pre-cryptoboxy-6xx-a-7xx/

MiBo
Registrace: 5/2014

@MiBo

https://cryptobox.sk/podpora/ tady si stahni sw

miku
Registrace: 10/2007

@MiBo

Všetky fireware pre CB, samozrejme aj pre iné typy stb nájdeš aj zo stručným popisom na stránkach Ellano.sk v ich diskusnom fóre (samozrejme tam je potrebná registrácia, inak fw nestiahneš!).
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Bezi niekomu TA3 a Trojka na GM Spark One?

milanke
Registrace: 8/2016

Neklame-li mne paměť, je na GM Sparl One enigma. Tedy lze použít všechny linuxové softcamy. S oscamem by to mělo fungovat s konfigy pro irdeto CAID 0624. Je jich na webu hromada. Možná to funguje i s jinými softcamy v irdeto módu. (Nezkoušel jsem, ale jenom něco četl.)
Otázka je, jaký tam máš valstně sw v tom GM Spark One.

Antonín
Registrace: 8/2005

STV 3 jede i na Tmobile

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

Ide všade, ale iba v SD. Hlavne, že v AntikSATe mala byť v HD a p.d... Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

Trojka HD je v terestriáli!
Samozrejme iba tam, kde je preklopený 1.MUX do DVB-T2.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra