Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Barrandov televize

Jako opravdu tak to je tragédie,žádná pohádka,pořád, ubohost. Hlavně,že p Soukup má jeho pořady o ničem,reklamy na jeho eshop atd.Je to ředitel a neumí zařídit pořádnou skladbu na Vánoce. To Barrandov opravdu nemá žádné pohádky, filmy atd.Hlavne,ze jsou 4programy a o ničem.Normálně bych tuhle TV zrušil.

Sanca
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

@geronimoh

Celorocne vysila CT nejvice premierovych titulu a je to prokazatelne! Tak nevim, kam na tyto nesmysly chodis.

esquire
Registrace: 7/2008

RE: Barrandov televize

problem je ze se v teto zemi licence neprodavaji ale prideluji, pokud by se prodavali tak potom at si vysilaji co chcou a penize si sezenou take kde chtej, ale pokud se pouze prideluji tak spousta televizi je mrhanim frekvenci.!

kristian1
Registrace: 7/2016

@esquire

Tvl. tak si přečti znova ten příspěvek, na který jsi původně reagoval, týkalo se to toho, že ČT spravuje archiv cs tvorby a pouští pořád dokola několik pořadů ( myšleno z archivu ), v souvislosti s Barrandovem, který ve svých začátcích pouštěl i dobré staré věci, které ČT přehlíží .... už to chápeš ? Jestli ne, tak hledej problém mezi židlí a klávesnicí

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@geronimoh

Ale tady jde o to že celoročně vysílá ČT nejvíce premiérových titulů.

William cz
Registrace: 10/2016

RE: Barrandov televize

Já včera nad ránem koukal na Leo a bylo tam jedno super číslo, až na toho mladyho kluka a pár kapiček..

lglb
Registrace: 9/2017

Diskusní vlákno24.12.2019, 23:00.58 včera, sekce:

Těžko může Barrandov konkurovat čt,která dostane na svoje kejkle skoro 7miliard a má nakradených ve svém archivu plno pohádek.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

@William cz

Jde o to, o čem jsem psal, a na co reagoval esquire, a já psal o tom, že ČT spravuje archiv a vysílá jen několik málo pořadů z archivu pořád dokola. Taková předmluva k tématu TV Barandov a jeho začátcích s pořady z cs archivu. Zmínil jsem že nové tituly ČT vesměs nic moc ... nepsal jsem, že jich nedává nejvíc, a nechápu proč mně to pořád podsouváte

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh

@ALEXCZ

Barrandov ČT může i nemůže konkurovat, když začala vysílat TV Nova, tak měla na trhu asi 80% sledovanost, i bez konces. poplatků ....
ČT má jiné postavení, ale Barrandov si dle mého názoru kope hrob sám, nebo možná nestojí o jiné diváky, než které teď má

geronimoh

@geronimoh

To ukáže čas..

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

@liquere

A to byl Barrandov původně dětský kanál a pohádky vysílal. Tedy než to koupil Soukup.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

Barrandov byl celkově jiný, kdo ještě pamatuje na kartářku Jolandu? :laughing:

William cz

JAn M

no vidis ako sa vsetko meni. Ja napr. teraz zhanam nalepku na auto Fu.. you Greta ! ako to je vidiet na autach na zapad od nas ..... ozaj jazdi tu niekto a takou nalepkou ??? :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liquere

Mám niekoľko nálepiek I Lo.. you Greta, ak by si chcel.

baltik
Registrace: 6/2019

@ baltik

taku si nikto normalny na auto neda ...... :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liquere

Chtěl bych mít tvoje problémy :laughing:

William cz

@liquere

Obĕ nálepky v podstatě vyjadřují totéž, ta druhá je jenom eufemismus... ;)

rs505
Registrace: 11/2009

@wiliam,rs505

neber to ako problem. No raz jeden clovek povedal, ze ked dva delaji totez neni to vzdy totez, tak aby si to nahodou nevykladali privrzenci noveho nabozenstva zle,no........... :)

liquere
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra