Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink čtečka satelitních karet

Dobrý den mám nový satelitní přijímač vu+ ultimo 4k a k tomu jsem si koupil Mascom Skylink Irdeto ci+. Jak to zapojit do satelitu tou vrchní barevnou stranou nahoru. A co ta karta tím čipem nahoru a dovnitř anebo dolů a dovnitř.

mickeyx
Registrace: 6/2018
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

@mickeyx

barevnou stranou hore,karta čipom hore a dovnútra

VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini

baranček
Registrace: 7/2008

RE: Skylink čtečka satelitních karet

Odpověď sice neznám, ale gratuluji k novému přijímači, ať ti dobře slouží. Já jsem si nadělil k Ježíškovi VU+Duo 4K (combo).

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

ty ten prijímač hned predaj...lebo ked nevieš vložit posratý modul s kartou do neho,tak si neviem predstavit ako doň budeš dávat software a veci potrebné k 100% využitiu!!!

nick211
Registrace: 5/2018

nick

Proč mu kazíš radost z nového receivru, proč tolik zloby, i když pravdivé, na svátky? Možná se to naučí, každý nějak začínal...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Bohužiaľ ľudia kupujú všetko takto, od mobilu až po autá, ale hlavne elektroniku a teraz prichádza obdobie prekvapení po vybalovaní darčekov :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@nick211

Třeba ho nechce 100% využívat, třeba chce jen vložit modul a dívat se.

tekapo
Registrace: 1/2016

Pokud má trochu počítačové znalosti, tak to složité není, to se zdá složité jenom laikům. Pokud ovšem je to jako s modulem, bude se muset něco naučit. Přesněji řečeno - věřím, že to nějak zprovozní - ale možnosti linuxového přijímače za 10kKč většinově (asi) nikdy nevyužije. No a? Utratil zbytečně pár tisíc korun, což není žádná megakatastrofa. Jedna větší večeře v dobré hospodě...

Antonín
Registrace: 8/2005

@nick211

Tolik zášti. Naučí se, bez přijímače se to asi nenaučí ....

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh

@Antonín

Přesně tak. Navíc to, že neumí zasunout, nevypovídá nic o jeho IT znalostech, ty může mít lepší než my všichni dohromady!

tekapo
Registrace: 1/2016

@tekapo

Človek s IT znalosťami si odpovede na svoje otázky vygoogli a nečaká, že niečo dostane ako na podnose.

Richard21
Registrace: 9/2009

Dnesi IT-ckari by nahradsej aj HW chybu opravovali na dialku cez mobil ... takze mozem spat dalej, ked niekto vymysli novy cam, alebo zalozi zaujimave vlakno zobudte ma ..... :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@geronimoh

Jasné, že sa naučí, ak chce. ale už zle začal, ďalšia otázka bude prečo sa to nedá zdielať a pod. Ináč podľa môjho názoru kúpil to preto, lebo to má cenu 450 eur a určite to vie navariť aj kávu. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Mám něco takového poprvé nikdy jsem neměl čtečku satelitních karet. Se značkou vu+ teprve začínám. Je to můj 3 satelit.

mickeyx
Registrace: 6/2018

zbytočne vyhodené peniaze za to ultimo ale aspoň bude sa čím pochváliť keď už nič iné :)))

peto197601
Registrace: 3/2019

@mickeyx

Nenech si zkazit radost, vybral jsi myslím dobře. Dreambox a VU+ jsou to nej na trhu. I kdybys nikdy nevyužíval všech výhod linuxového přijímače, máš kvalitní nadupaný přijímač. Sám jsem uvažoval o VU+ Ultimo, pak jsem vybral VU+ Duo 4K (nebudu rozepisovat důvody ). Přeji ti ať ti dělá radost

geronimoh

A proč by se nemohl žák autoškoly učit jezdit na mercedesu? Jsou to jeho peníze, když se naučí "jezdit", tak to zbytočně vyhozené peníze nebudou. Toho času co ušetří, jenom na bootování a čas jsou peníze... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@geronimoh

presne si to napisal ja som rovnako na tom s Vu+ Uno 4K SE je to moj prvy linux box a ucim sa s nim pracovat

GIGN1987
Registrace: 4/2019

@GIGN1987

A to je na tom i to hezký, že je stále co objevovat, nebo vylepšovat ... případně si ho jen užívat. A tím, že se s ním učíme sami pracovat, ten svůj přístroj lépe poznáme, nebudem se toho bát, a budeme soběstační.
Ještě dodám, že je dobré udělat si zálohu image, pokud něco zvrtáme :8)

geronimoh

@petersk

Popravdě, jedním z důvodů, proč jsem místo VU+ Ultimo zvolil VU+ Duo 4K bylo, že jsem se tu v recenzi dočetl, že VU+ Duo 4K umí narozdíl od VU+ Ultimo sdílet kartu

geronimoh

@geronimoh

jop zalohy mam spravene aj robim pred kazdym nejakym velkym zasahom

GIGN1987
Registrace: 4/2019

@tukan

vieš,to je ako keby som sa ja chcel učit na kolečkových korčuliach a vcapnem sem,že ako sa korčule obúvajú...v jeho prípade stačilo vsunút modul(ten sa dá iba jednou stranou) a na kartu by už mal "dva" pokusy a nemusel sa tu strapnovat...lebo toto je ešte len prvá jeho otázka... tažšie ešte len prídu!!!

nick211
Registrace: 5/2018

@GIGN1987

Je to lepší mít zálohu, nemusíš pak všechno znovu nastavovat :8)

geronimoh

Zdravím.Taky mě mrzí tyhle agresivní (ne)rady.Pán si udělal radost a dostal za to co proto!Majitel ferrari třeba taky nezvládne opravu vozu ALE má radost z jízdy.A třeba mi potencionální budoucí majitelé tohoto přístroje oceníme informaci o jeho zprovnění.Koneckonců přístroj má 2 sloty na CI modul což značí že pán má nějaké tušení do budoucna... :)))

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015

@nick211

pokud nechceš pomoci,tak se nechej své invektivy. Děláš ze sebe chytrého a přitom si taky jednou kdysi začínal...
Tak to nechej na druhých,kteří mu na rozdíl od tebe rádi poradili... :razz: :razz: :razz:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@mickeyx

Nenechej se odradit, občas se najde nějaký nick211,který si neumí představit doň, ale to nevadí. Užívej si dárek a hezké svátky.

neuzil
Registrace: 7/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra