![]() |
|
Skylink čtečka satelitních karetDobrý den mám nový satelitní přijímač vu+ ultimo 4k a k tomu jsem si koupil Mascom Skylink Irdeto ci+. Jak to zapojit do satelitu tou vrchní barevnou stranou nahoru. A co ta karta tím čipem nahoru a dovnitř anebo dolů a dovnitř. |
mickeyx
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
@geronimohPopravde ako tu píšeme uč sa a potom sa k tomu vyjadruj asi o pol roka, nepochopil si, čo som chcel povedať. Ozrejmím Ti to trošku, totiž ide o to, že kartu v module nenazdielaš. Ani v ultime ani v duo 4K. A naopak kartu v čítačke nazdielaš aj v ultime aj v duo 4K.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@peterskCituji z článku "Duálne dekódovanie s CAM modulmi zvláda však iba prijímač Vu+ Duo 4K, majitelia Vu+ Ultimo 4K bohužiaľ túto funkciu využívať nemôžu" nebudu dávat odkaz na článek, dá se vygooglit, ale měl jsem na mysli tohle, a jestli se mýlí nebo ne, to nevím, nezkoušel jsem .... Víš co, já mám satelitní příjem od roku 1994, kartu v interní čtečce mi sdílel už Vantage HD8000 ... a zjistil jsem, že jsi moc namyšlený, a možná ani nemáš na co ... snad si zapamatuju, že na tebe nemám reagovatDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@jamess96Mimo téma - líbí se mi tvůj citát v popisu, připisovaný Sokratovi, málokdo ho chápeDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetKarta v modulu a duální dekódování je jedna věc. Sdílení karty v interní čtečce pomocí nějakého softu je druhá jiná vec. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@geronimohProboha v ktere recenzi si cetl o sdileni karet mezi pristroji? Jinak vyroba VU+ DUO 4K byla jiz pred casem ukoncena (narozdil od Ultimo 4K). |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@geronimohAko myslíš, nereaguj. "Duálne dekódovanie" je niečo iné ako zdielanie. Len toľko by som k tomu chcel dodať. A neviem prečo by som bol namyslený, máš pravdu nemám načo, keď som Ti len ozrejmil niečo, čo si asi zle pochopil.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@geronimohano,máš pravdu.![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 959 |
![]() |
|
@geronimohAha uz to vidim, tobe se jedna o dualni dekodovani pomoci modulu, samozrejme ta veta je nesmysl, oba pristroje to umi, pokud je pouzity vhodny modul a hlavne vhodny FW. |
koudelka
![]() |
|
@geronimohA presne toto som myslel v ostatných príspevkoch. Kúpiš skoro najdrahší box a potom si myslíš, že si s tým kúpil aj rozum. A potom sa tu chceš vadiť o niečom, čo tak nie je a keď Ťa nato niekto upozorní tak je namyslený.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@koudelkaTy se mi jen zdáš![]() DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@koudelkaJak jsem psal, nevím, u Dua jsem to nezkoušel a Ultimo nemám, čerpal jsem před nákupem z článku. No a jak vidím, ještě že jsem se neptal tady ...![]() DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetNo to ja nevim jestli se ti zdam, jen konstatuji fakta, at jsou pro nekoho prijemna nebo ne, sorry ... vice ti prozradi tvuj prodavac/podavac![]() |
koudelka
![]() |
|
@koudelkaNevím kdes to vůbec vzal, že byla ukončena výroba VU+ Duo 4K ... já nepomlouval VU+ Ultimo, psal jsem, že jsem čerpal informace z článku, který si můžeš vygooglit, nevím jak tu admin toleruje odkazy a nechce si mi to zjišťovatDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@geronimohJo kamarade mezi prodejci se rozkrikne hned vscehno, ale jiste to nebudou rikat koncovemu zakaznikovi, vsak pristroj je dobry a ne kazdy potrebuje ultimo. Tak si ho uzivej, hlavne kdyz jses spokojeny. |
koudelka
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetJá když začínal, taky jsem se kolikrát na fórech na ledacos ptal. No, každý nějak začíná ne? Tak proč tolik zla? Lidi si taky třeba koupí počítač a až pak se teprve učí s ním pracovat. Stejné je to u kuchyňských spotřebčů, Elektroniky atd. nick211 bych chtěl vidět , jak on začínal. Chytráky typu , tyto prodej, nebo mě taky nikdo neradil, poraď si sám, je hodně ,ale co ze svého zlého chování mají nechápu. na co si hrají, co si dokazují tito zlý lidé? Mě když Octagon poprve nechtěl bootovat, taky jsem byl vyděšený a dnes vím, že to nic není, ale chce to čas, učit se a hledat informace a návody. Přeji ti, aby ti přístroj dobře sloužil a hodně jsi se naučil. Zjistíš, že to umí hodně věcí.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetzapojené je to správně ale jediné co funguje jsou radia nic víc to zatím nenajde. Tu čtečku i tu kartu to zaregistrovalo je nutné to ještě nějak nastavit anebo nějak aktivovat a musí být zaplý ten high symbol rate? |
mickeyx
![]() |
|
@mickeyxČT24 jede? |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetParáda už to jede jenže automatické vyhledávání nefunguje, takze všechno naladit manuálně |
mickeyx
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetno to je spousta prace ........![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetDávam mikymux týždeň, maximálne dva, potom následuje inzercia - sekcia "nevhodný darček". |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@geronimohTaky mi Ježíšek přinesl nový box. V mém případě Aston Maya HD (certifikovaný Fransat).T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetpre niekoho spusta práce pre iného minutka hotových settingou je plný net ak je tam image s podporou fastscanu nie je čo riešiť![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetVšechny programy naladěné tak teď ještě to uspořádat podle sebe zvlášť (DVB-T A DVB-T2) a satelit |
mickeyx
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetJá si setting udělal sám a mám klid.... ale zabralo to času, to zase jo.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: Skylink čtečka satelitních karetV DreamboxEdit je to hračka a ještě zazálohované v PCDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |