![]() |
|
Prijem dvbt2Muzete mi prosim nekdo znaly rict jestli po vypnuti dvbt dojde k navyseni vysilaciho vykonu u dvbt2? Resim prijem u pribuznych, kde nyni jde vsecko i z nekolika vysilacu a co je dvbt2 tak kostickuje. |
zajda123
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 177 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
DVB-T vs. DVB-T2Moje zkušenost z chaty v hlubokém údolí: Do nedávna DVB-T pouze multiplex 1 a velmi,velmi problematický příjem. Nyní DVB-T2 sítě PS 11 a PS 12 k mé plné spokojenosti. Příjem na síto se zesilovačem odrazem od protějšího kopce (opačným směrem, než přijímaný vysílač). Pro mne DVB-T2![]() |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
Prijem dvbt2jak radí kolegové - anténa je základ. Bohužel však může být problém i s koaxem - vnější plášť popraská, zejména venku, pokud neni kvalitní, může být i se zdrojem, pokud anténa má zesilovač a napáječ je letitý. Elyt vyschne a hned je zaděláno na rušení. Kontrolní světýlko na zdroji sice svítí ale napětí je o něco nižší - cca 11,2-11,5V a jde do napájení rušení. Už jsem toto mnohokrát řešil. Pak ještě záleží na kvalitě složky DVB-T2 signálu. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Prijem dvbt2Nejen s koaxem. Nedávno jsem zrovna řešil úplně stejné síto, přes které hrálo jenom něco a které už ovšem bylo v takovém stavu, že už díky rezu nešla ani odšroubovat a zkontrolovat anténní krabička a dokonce ani samotná anténa sundat ze stožáru. Stačilo koupit síto nové, zapojit na stejný kabel a pověsit namísto na stožár na půdu ke štítu a nebylo co řešit.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Prijem dvbt2Typujem to na kondenzátor v zdroji po tých rokoch |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
Prijem dvbt2Moje zk. z Komorní Lhotky.Před 2 lety jsem to řešil švegruši,sotva 4 programy.Letos 62 kanálů s polákama a takřka na vidličku-staré rezavé sýto![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Prijem dvbt2Ale no tak, sýto ne, ale síto.![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOKto víš že né,to stáří,kdy se člověk vrací do dětských let,před 12 lety jsem se učil chodit a mluvit,sv..ě klíště.Pokud jde o gramatiku ,tak se většinou ptám manželky,no ona šla zrona spát![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@habrahoj chlape!chci se tě zeptat.Nedávno si tu zmínil,že máš v ůmyslu koupit "krabičku" na příjem Skylink live.Kterou by si ty bral? Mám v ůmyslu také vzít a nemůžu se rozhodnout zda-li : TESLA teh-500 .... a nebo TESLA qx4 .... Jsu mezi nimi docela rozdíly,ale "výhonější" mi připadá ten qx4,bo má v sobě nahranou právě "speciální" verzi Skylink live... Za tvůj názor ti děkuju a nezlob se,že tě v neděli otravuju!! Měj sa fajně! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 959 |
![]() |
|
RE: Prijem dvbt2Ak Ti môžem poradiť, zober si tento Magicsee N5 Plus. A na tie ostatné "(nevhodné slovo)" zabudni.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |