![]() |
|
Magio Go z Uložto nie je úplnéZo zaujímavosti som stiahol Magio Go z Uložto a nedarí sa mi otvoriť viac ako 1O tv kanálov. Ani tv program sa mi nezobrazuje. Nová apka Magio Go mi na tv boxe X96 mini nefunguje a k starej sa mi nechcem vrátiť, preto som skúsil z Uložto. Má niekto s touto aplikáciou lepšie skúsenosti? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Magio Go z Uložto nie je úplnéMě ta aplikace z uložto funguje.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@JimmySkúsim ju odinštalovať a znova nainštalovať, možno pôjde kompletne. Koľko kb má tvoja aplikácia z Uložto? Moja len 4436 kb po stiahnutí. |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go z Uložto nie je úplnévelikost je stejná, mě ale třeba nejde zpětné přehrávání. Majitel tvrdí, že by mělo jít.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
@JimmyMne na druhom tv boxe Alfawise S 95 s Magio GO 3.0.22 ide aj spätné prehrávanie. Stiahni si z Goole play túto verziu. Má okolo 44 MB. |
Karner
![]() |
|
@Karnerapka funguje ale záleží natom aké magio go máš aktivované sú dva balíky - Magio GO (k dispozícii 13 TV staníc, z toho 10 TV staníc so 7-dňovým archívom)Magio GO Premium (k dispozícii cca 60 TV staníc, z toho 10 TV staníc so 7-dňovým archívom) a tí zákazníci telekomu so službou Magio televízia na pevnej sieti alebo Magio televízia cez satelitnú anténu majú balíček Magio GO zadarmo ale bez archívu, ono si to treba zistiť čo ti pôjde. Magio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Magio Go z Uložto nie je úplnéAha, takže to není jako u O2, kde je archiv na všechny programy ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
@golkomenJa mám Mágio Go so 60 stanicami. Na inom tv boxe mi všetky idú s novým Magio Go v pohode. Na boxe X96 mini ide iba stará veria Mágia Go alebo z Uložto nekompletne iba s desiatimi stanicami. Ja som ju najskôr stiahol do ntb, prekopíroval som ju na USB kľúč, ten som dal do tv boxu a rozbalil. Možno pri tom kopírovaní nastala chyba. Skúsim to priamo stiahnuť do tv boxu. |
Karner
![]() |
|
@Karnerapka keby bola zle stiahnutá tak ju nenainštaluješ, to s tým nemá nič spoločné, chybu hľadaj indeMagio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
![]() |
|
@golkomenUž mi Magio Go z Uložto ide kompletne. Chyba bola v tom, že som prezeralˇa stláčal kanály s obrázkami napravo od TV. A tých bolo len desať. Keď som však stlačil TV, objavil sa mi celý program so všetkými kanálmi. Neveril som vlastným očiam, že apka s 4 Mb sa vyrovná staršej apke s 80 Mb. |
Karner
![]() |
|
@Karnerinač to ovládanie apky je neprehľadné a zbytočne komplikované, to treba uznaťMagio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
![]() |
|
@golkomenEšte by som potreboval poradiť, ako ikonu Magio Go dostať na hlavnú stránku tv boxu? Keďže som ju nenainštaloval z Google Play, nemám ju tam ako dostať. Pôvodná ikona sa vymazala po nainštalovaní apky z Uložto. Dá sa to nejako vyriešiť? |
Karner
![]() |
|
![]() |