Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Balíček SMART některé kanály mě nejdou

Zdravím
Proč mi nejde Trojka,PRIMA KRIMI , když jsou zahrnuty do tohoto balíčku
další kanály budu postupem času budu zjišťovat díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@pinokio

A preco to nezistis hned co vsetko Ti nejde?

Gustoh
Registrace: 9/2016

@pinokio

Vymeň stb a pôjdu ti!!!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: Balíček SMART některé kanály mě nejdou

a primac mas aky?

vili1
Registrace: 6/2008

@vili1

Nechtěl by jsi toho po tazateli už moc? Horko těžko vypotil dotaz ve stylu „Nejde mi nastartovat auto, nevíte proč?“ Chceš vědět, co má za stb, modul nebo verzi karty? Zkus tohle, viz cutt.ly/VryyuCt :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

R^ R^

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@vili1

Ariva 202 E tam je pravdě podobně uni čtečka

pinokio

některé kanály mě nejdou

Přepni čtečku karty z cryptoworks na irdeto pokud to v menu jde :8)

uai1
Registrace: 10/2007

Ceý problém asi je v tom, že u některých kanálů již nefunfguje starý kódovací systém cryptoworks, ale jenom novější irdeto a viaces. Součet: poud máš kartu ICE, kterou čteš starším softem jako je třeba ccamd, nebo ji máš v CAMu cryptoworks, tak to fungovat nebude. Co s tím nejlépe dost závisí na tom, co vlastně máš.

Antonín
Registrace: 8/2005

píše že má Ariva 202 tak treba k tomu smartu dokúpiť aj CA modul

peto197601
Registrace: 3/2019

Ariva 202E nedokáže prepnúť ICE kartu na Irdeto. Výmena prijímača.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju

Jak se k tomu postaví skylink když mám u od nich koupený nějaký produkt SMART balíček a mě ten balíček nebo lépe jeho část nefunguje :)))

pinokio

@pinokio

Skylink sa k tomu postaví tak že máš používať certifikované zariadenie buď box alebo modul :)))

peto197601
Registrace: 3/2019

pinokio ma pravdepodobne dreveny prijimac! :razz:

A je to
Registrace: 4/2019

@A je to

A s tou nosatou drevenou anténou chytá signál!
:))) :))) :)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

měl jsi si na vánoce koupit jejich střep co doporučují a máš po starostech ale jsi tu registrovaný od roku 2009 tak by jsi mohl být v obraze co a jak.jinak vše nej v novém roce 2020

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@pinokio

Zdravím všetkých a prajem Vám šťastný nový rok. Môj 71 ročný známy má tiež Arivu 202 a kartu ICE. Nejde mu TA3 a Trojka. Riešenie je: Skylink CA modul alebo rovno nový prijímač alebo
prejsť ku konkurencii. Takže má na výber. Neviem čo týmto krokom SKYLINK zamýšľa, ale zneprístupniť sledovanie TA3 širokému okruhu divákov je úbohé. Ale však u SKYLINKU sme si v poslednom čase už užili aj iné negatíva. Sú to nenežranci.Asi toľko.

deimos
Registrace: 4/2010

@deimos

Za zakódovanie TA3 nemôže Skylink! Toto bola požiadavka majiteľa/spoločnosti TA3!
A keďže už dlhodobo Skylink avizuje postupné vypínanie staršieho CAID 0D96, tak je úplne normálne, že pri nových (Trojka) a zakódovaných programoch (TA3, onedlho zrejme aj ŠlágrTV) už toto staršie kódovanie nepoužije!
To že si sa ulakomil a v minulosti kúpil lacný shit stb, ktorý už v súčastnosti nemá podporu od vývojárov fw je len a len tvoj problém! A veškeré sťažnosti smeruje "Na lampáreň" a nie sem!
;)

mmiriboy

Konec cryptoworksu ohlásil Skylink už před mnoha lety (myslím, že je to právě devět let, kdy to řekli poprvé). Každý, kdo si po roce 2011 koupil přístroj jen s dekódováním cryptoworks, činil tak bez záruky a s rizikem, že příjem dlouho trvat nebude.
(Třeba vám někdo napíše soft i pro arivu, ono to v principu není nic nemožného, ba ani složitého - třeba pro toho, co napsal ten původní soft - ale zbývá ta prastará otázka: kdo to zaplatí.

Antonín
Registrace: 8/2005

@kanon69

"měl jsi si na vánoce koupit jejich střep co doporučují...".
Píšeš nesmysly. Oni žádné přijímače nemají, tak si "jejich" přijímač není možné koupit. Lze koupit pouze přijímače konkrétních výrobců, kteří požádali o provedení certifikace na Skylink ready.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@pinokio

To staré železo od Arivy umí v UNI čt.číst starší Irdeto kartu 42..... a né ICE kartu.
Umí ji číst až od ar.103 s novým čipem.Zbává Ti koupit na bazaru modul a pojede Ti i Pr.crimi ;) ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

@mmiriboy

Ty si ale velice "múdry človek" Vôbec neberieš do úvahy jeden podstatný fakt a to: tento starší človek, ktorý si túto Arivu 202 kúpil v obchode so satelitnou technikou, čiže od predajcov znalých problematiky satelitného príjmu ani netuší do dnes, čo je to CAID 0D96. Robíš sa tu múdry a znalý veci. Tento starší pán na dôchodku bol uznávaný odborník v oblasti liečiv a opakujem to ešte raz tejto problematike sat.príjmu vôbec nerozumie. Budem rád , keď sa zdržíš komentáru.

deimos

@deimos

v dobe kdy sla ta ariva koupit sly koupit i jine prijimace na kterych to irdeto jde i dnes. z jakeho duvodu uznavany odbornik sel za podejcem a ne za odbornikem ?
to si mu poradil ty sam ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

Toho pána som ešte pred jeden a pol rokom nepoznal.A tú Arivu kúpil od predajcu sat.techniky dávnejšie. Akého odborníka mal ten pán na dôchodku vtedy ešte zháňať.
Už som tu uviedol, že Vám prajem šťastný nový rok. Niektorých z vás sa to za tie sprosté komentáre ale netýka. Dohovorené.

deimos

@deimos

Poznáš tento citát?
"Neznalosť zákona neospravedlňuje!"
Tak tento citát sa dá veľmi ľahko preniesť do tvojej resp. do situácie toho tvojho pána dôchodcu!

Prosím ťa, keď s ním budeš, tak mu poraď, že nabudúce, keď bude kupovať nejakú elektroniku, nech sa najprv poradí! Samozrejme nie iba z jedným predajcom sat techniky, ale radšej z dvomi, tromi. Taktiež existuje internet, na ktorom je kopec recenzií, diskisií o skúsenostiach z daným výrobkom atď, atď...
Ver, že ja to takto robím stále, aj keď mám trebárs v sat technike trošku väčší prehľad než ty!
Aspoň nemusím potom po fórach chodiť vyplakávať "...Že prečo...?!
Poznámka:
Ja zase budem rád, keď nabudúce sem dáš oveľa inteligentnejšiu otázku, než bola táto! A samozrejme pred položením otázky si najprv vyhľadáš a prečítaš informácie okolo danej témy otázky!
Vopred ďakujem!
;)

mmiriboy

@deimos

Apropo!
O tvoje prianie do nového roku nestojím, je to tvoj problém, že komu zaželáš novoročné prianie.
;)

mmiriboy
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra