![]() |
|
Balíček SMART některé kanály mě nejdouZdravímProč mi nejde Trojka,PRIMA KRIMI , když jsou zahrnuty do tohoto balíčku další kanály budu postupem času budu zjišťovat díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@deimosodkdy je prodejce (podejce) odbornik ?jak si na to prisel ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Balíček SMART některé kanály mě nejdouJeště poznámka Šlágr 2 jede to je zajímavé![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
@pinokioDobré ránko!!!Šlágr2 je momentálne na Skylinku FTA! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@pinokioNejde ti to a nevíš proč? Správná odpověď je: informaci o kodovacím systému připojeném k jednotlivým programům na svých stránkách před zákazníky M7-Skylink pečlivě tají. Zákazník se po této informaci pídí až po zaplacení, kdy mu programy nejdou.Jediné co ale u daného programu zjistí: Programy vysílané ve formátu SD / MPEG-4 jsou dostupné jen majitelům HD přijímačů.(https://www.skylink.cz/program/trojka). Závěr je, ža máš asi SD přijímač![]() ![]() ![]() ![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007Ariva 202E je HD přijímač. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@deimosTen pán důchodce si jednoducho dokoupí to,co tenkrát měl koupit a všude kolem se o tom modulu mluvilo,že to jednou bude muset stejně doplnit,tenkrát ušetřil,i když už tenkrát to měl koupit,takže nikdo není ničím vinen.Jen prostě dotáhne koupi modulu,to ,co mu nik neřek.Taky jsem narozený v 1.polovině minulého storočí a vím,že to tak bylo známé ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |