![]() |
|
LG TV a IPTV-sekanie a zamrzanieAhojte,mam jeden velky problem.Pred mesiacom som kupoval novy 65 palcovy smart TV LG,pred tyzdnom som stiahol appku SSIPTV a objednal 24 trial od viacerych providerov a po zapnuti TV asi po 10 min mi tv zacne sekat a mrznut,nejde ani vypnut,musim vzdy cakat niekolko minut kym sa pohne.Mam TV reklamovat?Stretol sa uz niekto s tymto problemom? |
menfis
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@menfisAký máš net?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@menfisNe vždy, co někde koupíš funguje na 100% a net je možná druhý problém. Obávám se, že TV s takovým problémem se nedá možná ani vyreklamovat. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: LG TV a IPTV-sekanie a zamrzanieHat ako bola ta pesnicka? No IPTV bo cry ? Pripadne este pouzivas FIFI?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LG TV a IPTV-sekanie a zamrzaniezkusil bych tovarni nastaveni TV, pripadne i update firmwaru, pokud je k dispozici, treba to pomuze... Jinak pricin tohohle problemu by mohlo byt nekoli, internetem, respektive kvalitou pripojeni pocinaje a samotnym poskytovatelem streamu konce |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
opravano IPTV no cry![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LG TV a IPTV-sekanie a zamrzanieNet mam na optike 100 Mbit ale tu ide o to ze cela tv zasekava a prestava reagovat,skusim urobit obnovenie tovarenskych nastaveni a co sa tyka firmwaru ten kde najdem? |
menfis
![]() |
|
@menfisak maš pomalý net, nepojde, to poriadne, ak maš dobrý net, tak je chyna u providera, predpokladam že nie legalneho, skus netflix tam maš istotu že ak maš slušný net tak to pojde |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: LG TV a IPTV-sekanie a zamrzaniepri tej appke a zlom playliste aj mne občas blbol TV..zamrzlo a nešlo sa dostat preč z aplikacie ani vypnut TV...prvá vec čo vyskušaj je to,že si do tej appky pridaj iný playlist..hocijaky čo najdeš niekde na nete a je funčkny..a uvidiš či ti to aj pritom inom playliste bude robit?a dalšia vec je tá,že na prehravanie iptv playlistov v smart tv by som doporučoval pouzivat aplikaciu smart iptv..aj ked sa prinej platí 4,99 eur,ale je najlepšia |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
Re:jožkoDakujem,vyskusam |
menfis
![]() |
|
@menfisBude to len appkou alebo zlym playlistom..to máš len 24 hodinove testy?proste to su nanič playlisty..aj to ti moze sposobovat zamrzanie TV a appky...keby máš aktivovane správy,tak by som ti poslal nejaky playlist a verim,že keby si tam ten pridal,tak ti nič nebude zamrzat..ale to je jedno...ak si dáš námahu,tak na nete najdí nejakí funkčny playlist a skus si tam ten pridat a uvidiš,že to robit nebude..a potom ako som písal..na prehrávanie playlistov v smart televizoroch doporučujem pouzivat aplikaciu smart iptv (musiš si zaplatit aktivaciu,jednorazovy poplatok 4,99) |
jožko
![]() |
|
Re:jožkoTo su 24 hod trial z platenych serverov,ono mi to doteraz nemrzlo,teraz som dal playlist do smart iptv a mrzne aj tak cela telka,skusim ju dat do tovarenskych nastaveni |
menfis
![]() |
|
@menfisuž si si tak rychlo zaplatil tu smart iptv?tak potom posledná možnost je tá,že vyskušat tam pridat iny playlist a uvidiš či aj vtedy zamrzne tv?ak áno,tak bohužial chyba je asi len v telke..skus tam pridat nejaky iny normalny playlist..kludne aj taky kde su len 3 programy..proste aby si videl či aj vtedy zamrzne tv? |
jožko
![]() |
|
RE: LG TV a IPTV-sekanie a zamrzanie...a pripoj tv na kabel, nie cez wifi. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
Re:jožkoNakoniec som prisiel na banalnu chybu a to tu,ze mi blbne dialkove ovladanie,mam este jeden magicky ovladac a vsetko funguje.Akurat som si vsimol ze nkektore stanice co sli par dni nejdu a naopak.V podstate som nenasiel z toho mnozstva providerov ani jedneho,ktory by mal full cz+sk a tiez hudobne bulharske kanaly v top kvalite,bud nejake chybaju alebo nie su v hd a ak su tak so zlym zvukom. |
menfis
![]() |
|
![]() |