, sekce: Zkušenosti |
|
Plugin O2 opět nefunkčníVčera jsem zjistil,že mi zase nejde O2 v archiv CZ/SK.Zadám archiv/czsk/O2 a nic.Poslední aktualizovaná verze ze 4.12.2019.Chtěl jsem zaplatil aktualizaci - zase jen ten pitomý pay pal.Nešlo by s tím něco udělat? |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
|
|
re: O2 pluginStěžuješ si na nesprávném místě.Podpora je tady: https://github.com/mtester270/archivczskpremium/releases Jinak můžeš hádat 2x, proč tam má platbu přes PayPal... Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
|
|
re: O2 pluginJá si nestěžuji, jen se snažím zjistit, co se zase děje a kde zase dělám chybu. |
Carlo62
|
|
RE: Plugin O2 opět nefunkčníMusíš se obrátit na tvůrce. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 317 |
|
|
no je to jensymbolický poplatek, proto to také funguje jen symbolicky |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 610 |
|
|
@Carlo62Proč nevytvoříte něco lepšího Vy,no asi máte důvod,proč to neuděláte,ale fňukat,to umíte.Paypal není pitomý,možná někdo,kdo to neumí použít.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 075 |
|
|
RE: Plugin O2 opět nefunkčníPrávě vyšla nová aktualizace archivůCZSK premium |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
|
|
@lz405mně živí jiná profese.To je hloupý argument, každý nemůže umět všechno.Včera jsem zaplatil, po spuštění Archivpremiumcz/sk a pluginu O2 se načetla hláška, že došlo k aktualizaci.Žel bohu - vůbec nic se nezměnilo, po najetí na O2 se zobrazí pouze 3 tečky...tak nevím. |
Carlo62
|
|
@Carlo62Android Box stojí na ALI 20 doláčů.... ale pokud volíš cestu nervů, notabene s nižším komfortem na E2, je to Tvá volba |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
|
|
@Carlo62Hloupé je o něčem říci,že je to pitomé.Je to to samé ,jako by o Vaší práci někdo řekl,že nestojí za nic a vůbec by nevěděl co ta práce obnáší.Proč by měl autor pluginu potřebu skrývat nějakou platbu,anebo,že by "vynucených" 32 Kč šlo na nekalou činnost.Proč se neobrátite na podporu,jak Vám poradili výše?DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 075 |
|
|
RE: Plugin O2 opět nefunkčníArchiv O2 v Enigmě2 jsem dávno zatratil.Když není problém s přihlášením,tak je problém se zvukem.Vyřešil jsem to Rasbery 3 náplní LibreElec 9.2 který obsahuje Kodi 18,5 Zde šlapou jak archivy,tak Skylink Live včetně O2. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
lz405Vzdávám se, nemá cenu tu diskutovat o tom, proč autor chce platbu přes pay-pal.Je mi to celkem jedno.Platbu jsem provedl, a stejně se po restartu aktualizace neprovedla.Někde jsem četl, že od platby to trvá 3 dny, že to někdo ručně "páruje".Každopádně mi přijde divné, že nová aktualizace ještě nebyla provedena, ale O2 plugin přestal fungovat dopředu.Uvítal bych, kdyby fungování staré verze mělo přesah ty 3 dny, než ta platba proběhne.Co vy na to pane autore? |
Carlo62
|
|
@Carlo62ako si sam napisal, od platby k samotnej aktualizacii musi prejst nejaka doba, niekedy v radu minut, inokede hodin. Autor pluginu predsa nema dosah na zmeny zo strany vysielatelov. On musi na tieto zmeny reagovat a preto dochadza k vydavaniu oprav. Alebo si fakt myslis ze to robi kvoli par ludom narocky, aby mohol potom vydat zaplatu a "zarobit" na tom tazke prachy vo vyske 1.20 Eura ? |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
|
|
RE: Plugin O2 opět nefunkčníPo zaplacení mi téměř ihned přišla hláška: Vaša aktualizácia L797B19Q je pripravená. Prosím, reštartujte set-top box.Což jsem provedl asi 5x a nic.Jen se točí kolečko a nic.Vůbec se to nepřihlašuje.Tak fakt už nevím.Ale tady se asi nic konkrétního nedozvím.. |
Carlo62
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|