![]() |
|
Nefunguje i vysílání české televizeAhoj, mám prosbu koukám na čt na ATP CUP a když chci spustit přímo v televizi další tři kanály čt sportu, které jedou pouze přes i vysílání tak se to spustí jen na okamžik a pak to napíše něco se pokazilo, jinka mi vysílání čt myslím přes červené tlačítko funguje, nejde mi to jak na tV samsung tak na TV LG, je třeba ještě naistalovat. Díky za radu |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Nefunguje i vysílání české televizeNa Samsungu jedou všechny kanály stabilně(na dvou je čtyřhra,další kurt je bez zápasu),nic se nevypíná.Viděl bych to na připojení k internetu.Přes wi-fi? |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Nefunguje i vysílání české televizeTady je seznam,co bude v příštích hodinách na ivysílání ČT SPORT: 5. 1., 00:00: ATP Cup Austrálie (tři kanály - Sydney, Brisbane a Perth)5. 1., 10:00: SP ve skeletonu Winterberg (1. kolo mužů) 5. 1., 11:45: SP ve skeletonu Winterberg (2. kolo mužů) 5. 1., 15:00: MS v hokeji do 20 let (o 3. místo) 5. 1., 15:30: SP ve skeletonu Winterberg (2. kolo žen) 5. 1., 19:30 Česko - Německo (volejbal, kvalifikace OH) 6. 1., 00:00: ATP Cup Austrálie (tři kanály - Sydney, Brisbane a Perth) 7. 1., 00:00: ATP Cup Austrálie (tři kanály - Sydney, Brisbane a Perth) 8. 1., 17:30 Česko - Slovinsko (volejbal, kvalifikace OH) |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Nefunguje i vysílání české televizeNevím co a kde nefunguje,(kdo,co-komu,čemu s kým,nebo čím).Jedno si však dovolím tvrdit, NEVYSÍLAT kvalitní hokej z domácího MS 20,je naprostý fialový hnus, který nelze naprosto ničím zdůvodnit (a skoky už vůbec ne). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Nefunguje i vysílání české televizeVložil jsem reakci do jiného vlákna,omlouvám se. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
to jerzyjo připojení je přes wifi, zkusím to kabelem, ale pochybuju že je to tím |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
![]() |